George Gardi kimdir? Hangi futbolcuların menajeri?

Galatasaray Son Dakika Spor Haberleri Transfer Futbol
George Gardi kimdir? Hangi futbolcuların menajeri?

Geçtiğimiz transfer dönemlerinde Galatasaray'la yakın ilişkileri olan menajer George Gardi'nin kim olduğu sosyal medyada merak ediliyordu. Peki George Gardi kimdir?

Galatasaray'ın Dries Mertens, Hakim Ziyech, Davinson Sanchez, Nicolo Zaniolo, Lucas Torreira ve Mauro Icardi transferlerinde önemli rol oynayan menajer George Gardi, bu yıl transfer sürecinde olmayacak.

Galatasaray yönetimi, 2024-2025 transfer sezonunda George Gardi ile etkin çalışma yürütmeme kararı aldı. Bu sebeple İtalyan menajere danışılması halinde destek sunacak.

George Gardi kimdir?

41 yaşındaki İtalyan menajer, Türkiye ile ilişkileri ve İtalya'daki güçlü bağlantıları ile birçok transferin bitmesinde büyük rol aldı.

İlk transferini 2011'de İsrailli Zahavi'yi Hapoel Tel Aviv'den Palermo'ya getirerek yaptı. Samuel Eto'o ile bağlantı kurup, Eto'o'nun Sampdoria'ya transferine aracılık etti. Türkiye'ye ilk getirdiği yıldız Beşiktaş'a gelen Mario Gomez'di. Antalyaspor'a Nasri ve Menez'in gelmesinde rol aldı. Eljif Elmas'ın Napoli'ye rekor transferinde Gardi vardı.