Galatasaray Guela Doue ile anlaştı! 6 milyon euro bonservis 1 milyon 250 bin euro maaş

Galatasaray
Galatasaray Guela Doue ile anlaştı! 6 milyon euro bonservis 1 milyon 250 bin euro maaş

Sağ bek arayışlarına devam eden Galatasaray, Rennes'de oynayan 21 yaşındaki Fildişili futbolcu Guela Doue ile anlaşmaya vardı.

Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 18 Temmuz saat 20.30'da Slovakya’nın en üst düzey futbol ligi olan Superliga'da mücadele eden Trencin ile karşılaşacak.

HAZIRLIK MAÇLARI TATSIZ GEÇTİ

Yeni sezonun ilk hazırlık maçında ev sahibi LASK Linz’e 3-2 mağlup olan Aslanlar, Pazartesi günü ise Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi. Hazırlık maçlarına tatsız başlayan sarı kırmızıların üçüncü hazırlık maçı merakla bekleniyor.

GALATASARAY'DAN RENNES'E REST

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray Doue konusunda restini çekti. Sarı-kırmızılı kulüp transfer için yarına kadar süre verdi.

Galatasaray Guela Doue ile anlaştı! 6 milyon euro bonservis 1 milyon 250 bin euro maaş - Resim : 2

Galatasaray’ın 6.5 milyon euro teklif ettiği genç futbolcu için kulübünün 8 milyon euro istediği belirtildi.

DOUE OLMAZSA JELERT'E GİDİLECEK

Sarı-kırmızılı kulüp, oyuncu tarafı için ise 1.2 milyon euro yıllık maaş belirledi. Yarına kadar olumlu dönüş olmaz ise eğer Jelert için girişimler hızlanacak. Galatasaray, hem Doue hem de Jalert ile şartlarda anlaştı. Kulüpleriyle görüşülüyor.

KOPENHAG'TAN JELERT AÇIKLAMASI GELMİŞTİ

Danimarka kulübü Kopenhag'tan yapılan açıklamada, "Bugüne kadar futbolcu Elias Jelert'in Galatasaray Sportif A.Ş.'ye transfer olabileceği yönünde söylentiler dolaşıyordu.

Galatasaray Guela Doue ile anlaştı! 6 milyon euro bonservis 1 milyon 250 bin euro maaş - Resim : 3

F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.'den teklif geldiğini doğruladı. Taraflar arasında müzakereler sürüyor ve anlaşmaya varılacağına dair bir kesinlik yok. PARKEN Sport & Entertainment A.Ş'nin şu anda başka bir yorumu yok. Nihai bir anlaşma yapılması durumunda, bu yönde bir şirket duyurusu yayınlanacaktır" denildi.

GALATASARAY DOUE İLE ANLAŞTI

Doue ve Jelert için artık geri sayıma geçen sarı kırmızılılarda sağ bek problemi hemen hemen çözülürken, Galatasaray camiasına yakınlığıyla bilinen ünlü futbol yorumcusu Serdar Kelleci'nin Doue istihbaratı oldukça dikkat çekti. Cenk Ergün-İbrahim Hatipoğlu ikilisinin Fransızlarla anlaştığını duyuran Kelleci, genç yetenek için Galatasaray'ın Rennes'e 6 milyon euro bonservis, oyuncuya ise 1,25 bin euro maaş verileceğini açıkladı.