Westerlo'dan Emin Bayram için resmi açıklama! Hasan Çetinkaya: Kalmak istiyor

Transfer Galatasaray
Westerlo'dan Emin Bayram için resmi açıklama! Hasan Çetinkaya: Kalmak istiyor

Galatasaray'ın genç savunmacısı Emin Bayram'ın Westerlo'ya transfer olacağı yönündeki haberlerin ardından Belçika ekibinin başkan yardımcısı Hasan Çetinkaya açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Emin Bayram bilmecesi sürüyor. Genç savunmacının 2.5 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay ile Belçika ekibi Westerlo'ya transfer olacağı iddia edilmişti. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Westerlo'nun teklifini doğrulamış fakat kamuoyunda yer alan rakamların gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

Galatasaray'ın ardından Westerlo cephesinden de Emin Bayram hakkında açıklama geldi. Westerlo Başkan Yardımcısı Hasan Çetinkaya, genç oyuncunun Westerlo'da kalmak istediğini açıkladı.

HASAN ÇETİNKAYA: BU KOLAY OLMAYACAK

Hasan Çetinkaya, Gazet van Antwerpen'e yaptığı açıklamasında, "Emin kulübümüzü seviyor ve Westerlo'da kalmak istiyor. Bu kolay olmayacak, çünkü Avrupa'nın en büyük kulüpleri onunla ilgileniyor." ifadelerini kullandı.

Westerlo'dan Emin Bayram için resmi açıklama! Hasan Çetinkaya: Kalmak istiyor - Resim : 2

"GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Galatasaray ile görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Çetinkaya, "Son transferle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni bir kiralama sözleşmesi de mümkün olabilir. Son günlerde transferde olumlu bir gelişme yaşandı. Emin, Haziran ayında milli takımda hafif bir kas yaralanması geçirdi. Rehabilitasyonu için çok çalışıyor” dedi.