Galatasaray'a 29 yaşındaki yıldız futbolcudan şok haber! "Şampiyonlar Ligi'nden elendiniz gelemem"

Galatasaray
Galatasaray'a 29 yaşındaki yıldız futbolcudan şok haber! "Şampiyonlar Ligi'nden elendiniz gelemem"

Galatasaray'ın transferi için yoğun çaba sarfettiği Mario Hermoso'nun sarı kırmızılı kulübe gelmek istemediği öğrenildi. Hermoso gerekçe olarak Şampiyonlar Ligi'ni gösterdi.

Avrupa Ligi'nin yeni formatında yoluna devam edecek olan Galatasaray'da gözler bir yandan da transfere çevrilmiş durumda.

İBRAHİM HATİPOĞLU TRANSFER YAPACAĞIZ DEDİ

Futboldan sorumlu yönetici İbrahim Hatipoğlu, Young Boys maçı sonrası yaptığı açıklamada eksik bölgelerini ivedilikle tamamlayacaklarını söylemişti.

Sol bek, orta saha ve stoper takviyesini gündemine alan Galatasaray'ın sıcak temas halinde olduğu isimlerden birisi Mario Hermoso.

HERMOSO'NUN YILLIK MAAŞI SIKINTI YARATTI

Bonservisi elinde olan İspanyol savunmacı ile ilk teması geçtiğimiz hafta kuran ve transferde mesafe kateden yönetim, Şampiyonlar Ligi şoku sonrası frene bastı.

Galatasaray'a 29 yaşındaki yıldız futbolcudan şok haber! "Şampiyonlar Ligi'nden elendiniz gelemem" - Resim : 2

30 milyon Euro'ya yakın bir gelirden olan Galatasaray, Hermoso'nun istediği yıllık maaşı karşılamada artık çok zorlanacak.

CİMBOM ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN ELENİNCE...

Ayrıca yıldız futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takıma gitmek istediği, bu nedenle de transferin zora girdiği belirlendi. (Takvim)