Galatasaray'ın transfer görüşmesi işkenceye döndü! Kadro dışı kararı...

Galatasaray
Galatasaray'ın transfer görüşmesi işkenceye döndü! Kadro dışı kararı...

Zalewski için Roma ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi yıldız futbolcuyu bir türlü ikna edemedi. Serie A deviyle anlaşmaya varan sarı kırmızılı yönetim Polonyalı oyuncunun 3.2 milyon euro maaş, 4 yıllık kontrat, imza parası, serbest kalır maddelerini duyunca masadan kalktı. Galatasaray'a gelmemek için direnen Zalewski'nin bu hamlesini gören Roma ise futbolcuyu kadro dışı bırakma kararı aldı.

Galatasaray Yönetimi, Roma'da forma giyen Nicola Zalewski'nin transferini tamamlamak için İtalya'ya gitmişti. Sarı kırmızılı takım, transferi tamamlayamadı.

ZALEWSKİ AYRILMAMA KARARI ALDI

Di Marzio'da yer alan habere göre; Nicola Zalewski, Roma'da kalmaya karar verdi. Polonyalı oyuncu, Galatasaray'ın yaptığı iyi teklife rağmen takımdan ayrılmama kararı aldı.

Bununla birlikte haberde, Polonyalı oyuncu Galatasaray'ın teklifini reddetti ancak sarı-kırmızılı yöneticiler ısrarlarını sürdürdüğü belirtildi.

ZALEWSKİ GALATASARAY'A GELMEK İSTEMİYOR

Öte yandan Polonya basınından Meczyki'nin haberine göre ise Galatasaray ile Roma, Zalewski transferi için anlaşmaya vardı ancak sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Zalewski, Galatasaray'ın son teklifini de kabul etmedi.

Galatasaray'ın transfer görüşmesi işkenceye döndü! Kadro dışı kararı... - Resim : 2

Zalewski, kışın istediği kulübe imza atmak istiyor.

MAAŞINI DÜŞÜR TEKLİFİ

Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Nicola Zalewski, 2 gün önce Galatasaray'ın teklifini kabul etmişti. Ancak Galatasaray, Roma'ya yapılan bonservisi artırmak için oyuncuya yapılan 2 milyon euro maaş + bonus teklifini düşürmesini istedi ve Zalewski, Galatasaray'ın teklifini reddetti.

9+3 MİLYON EUROYA ANLAŞMAYA VARILDI

Öte yandan Galatasaray, Roma ile 9 milyon euro artı 3 milyon euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı ancak oyuncu ikna edilemedi.

Habere göre Zalewski'nin Galatasaray'dan istekleri şu şekilde;

-3.2 milyon euro net maaş
-En az 4 yıl sözleşme
-500 bin euro imza parası
-Başarı bonusu
-15 milyon euro serbest kalma maddesi
-Menajerlik ücreti

ZALEWSKİ KADRO DIŞI KALABİLİR

Öte yandan Corriere dello Sport'un haberine göre; Galatasaray ile her konuda anlaşan Roma, Nicola Zalewski'ye baskı yapıyor.

Galatasaray'ın transfer görüşmesi işkenceye döndü! Kadro dışı kararı... - Resim : 3

Oyuncuyu bonservis ücreti kazanmadan kaybetmek istemeyen İtalyanlar, Galatasaray'ın teklifini veya yeni sözleşmeyi kabul etmezse Zalewski'yi kadro dışı bırakabilir.

SEZON SONUNDA KONTRATI BİTİYOR

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Nicola Zalewski'nin Roma ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. (Sporx)