Galatasaray - Elfsborg maçının hakemi Matej Jug kimdir?

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray - Elfsborg maçının hakemi Matej Jug kimdir?
Matej Jug - Galatasaray - Elfsborg

Temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında karşılaşacağı Elfsborg maçına Sloven hakem Matej Jug atandı. Glova'nın yardımcılıklarını Daniel Polacek ve Peter Bednar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Mihael Antic olacak. Futbolseverler maçın hakeminin kim olduğunu merak ediyor. Özellikle daha önce "Galatasaray veya bir Türk takımının maçını yönetti mi?" sorgusu yapılıyor. Peki, Galatasaray - Elfsborg maçının hakemi Matej Jug kimdir?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta Elfsborg ile karşılaşacak. RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak müsabaka heyecanla bekleniyor. Futbolseverler Victor Osimhen, Icardi, Gabiel Sara, Davinson Sanchez gibi yıldızların maçta yer alıp almayacağını merak ederken, maçı yönetecek olan hakem de merak konusu oldu. Galatasaray - Elfsborg maçında Sloven Hakem Matej Jug görev yapacak. Peki, Matej Jug kimdir? Kaç yaşında? Daha önce Galatasaray maçı yönetti mi? Daha önce Türk takımı maçı yönetti mi? İşte merak edilenler...

GALATASARAY - ELFSBORG MAÇININ HAKEMİ KİM?

Galatasaray - Elfsborg karşılaşmasını Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug yönetecek. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ile Manuel Vidali yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mihael Antic olacak. VAR'da Alen Borosak, AVAR'da da Asmir Sagrkovic görev yapacak.

MATEJ JUG KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? DAHA ÖNCE TÜRK TAKIMI MAÇI YÖNETTİ Mİ?

Matej Jug, 25 Eylül 1980 yılında Tolmin, Slovenya'da dünyaya gelmiştir. 1997 yılında hakemliğe başlayan Matej Jug, 2007 yılında FIFA kokartı almıştır. Bu sezon 11 maç yöneten Jug, 64 kez sarı kart göstermiştir. 3 kez 2. sarıdan kırmızı karta başvurmuştur. Matej Jug, 11 maçta 3 kez penaltı noktasını göstermiştir.

MATEJ JUG'UN YÖNETTİĞİ MAÇLAR:

Rusya 1 - 1 Türkiye

Galler 1 - 1 Türkiye

Galatasaray 1 - 0 Lazio

Braga 2 - 1 Başakşehir

Beşiktaş 2 - 1 Hapoel Beer-Sheva

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın