Galatasaray - Beşiktaş maçının hakemi Arda Kardeşler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi takımlı?

Süper Lig Galatasaray Beşiktaş
Galatasaray - Beşiktaş maçının hakemi Arda Kardeşler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi takımlı?
arda kardeşler

Galatasaray - Beşiktaş derbi maçının hakemi belli oldu. 28 Ekim Pazartesi günü RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak maçta Arda Kardeşler düdük çalacak. Maçın hakemi Arda Kardeşler'in yaşamı ve kariyeri futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, Galatasaray - Beşiktaş maçının hakemi Arda Kardeşler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi takımlı?

Trendyol Süper Lig'de derbi heyecanı yaşanıyor. Galatasaray, RAMS Park Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk edecek. Müsabakada Arda Kardeşler düdük çalacak. Arda Kardeşler ile ilgili bilgiler futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Beşiktaş maçının hakemi Arda Kardeşler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi takımlı?

Galatasaray - Beşiktaş maçının hakemi Arda Kardeşler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi takımlı?

Arda Kardeşler, 3 Ocak 1988'de Bursa'da dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı olan Arda Kardeşler, Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Kardeşler, Endüstri Mühendisliği alanında da yüksek lisans yapmıştır. Eski Bursasporlu milli kaleci Eser Kardeşler'in oğludur. Arda Kardeşler, aynı zamanda kaleci Erce Kardeşler ile kardeştir. 5 yıl mühendis olarak çalışan Arda Kardeşler, günümüzde profesyonel hakem olarak kariyerine devam etmektedir. Hakemlik kariyeri 2009 yılında başlayan Arda Kardeşler, 2013 yılında ilk kez profesyonel müsabakada düdük çalmıştır. 2015-2016 sezonundan itibaren Süper Lig'de görev alırken Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinde 25938 lisans numarasına sahip.

Arda Kardeşler

ARDA KARDEŞLER HANGİ TAKIMLI?

Galatasaray - Beşiktaş maçında görev yapacak olan Arda Kardeşler ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de Arda Kardeşler'in hangi takımı tuttuğu oldu. Arda Kardeşler'in tuttuğu takım ile ilgili bilgi yer almamaktadır.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın