FFP sıkıntısı çıktı Osimhen transferi bomba etkisi yarattı! 81 milyon euro...

Galatasaray
FFP sıkıntısı çıktı Osimhen transferi bomba etkisi yarattı! 81 milyon euro...

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Osimhen için Chelsea iddiaları sona erdi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Premier Lig devinin FFP sıkıntısı yaşadığı ortaya çıktı.

Galatasaray, sezon başında Napoli'nin dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen'i sezon sonuna kadar kiralamıştı. Yıldız golcünün sarı-kırmızılı ekipteki geleceği için iddialar gündemde yer alırken İngiliz basını yaşanan gelişmeyi duyurdu.

KASIMPAŞA MAÇINDA PERDEYİ AÇMIŞTI

Galatasaray'a imza atmasının ardından Osimhen, kısa süre içerisinde taraftarın sevgisini kazanmıştı. Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve PAOK maçlarında asistleriyle galibiyetlere katkı sağlayan Osimhen, Kasımpaşa maçında attığı gollerle Süper Lig'de perdeyi açtı.

CHELSEA OSİMHEN'İ İSTİYOR İDDİASI

Galatasaray'ın yıldız golcünün bonservisi için kaynak arayışına girdiği iddiaları gündem gelirken Premier Lig devi Chelsea'nin Osimhen'i Ocak ayında kadrosuna katmak için devreye gireceği ileri sürülmüştü.

81 MİLYON EUROLUK BONSERVİS BEDELİ

İtalyan basını, yıldız futbolcunun serbest kalma bedelinin 75 milyon euro olduğunu ancak Ocak ayında Galatasaray harici bir takımın transfer etmesi halinde bu bedelin 81 milyon euroya çıkacağını aktarmıştı.

CHELSEA FFP SIKINTISI YAŞIYOR

Football Insider'ın haberine göre, Finansal Fair Play kurallarında sıkıntı yaşayan Chelsea'nin devre arasında Osimhen'i transfer etmesinin zor olduğunun bilgisi verildi.

İngiliz ekibi, Osimhen'in uzun vadeli geleceğine dair kararın önümüzdeki yaz transfer dönemine kalacağı aktarıldı. (Skorer)