Ferdi Kadıoğlu için Arsenal ve Atletico Madrid'den bir kez daha izleme kararı

Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal ve Atletico Madrid'den bir kez daha izleme kararı

Oynadığı futbolla Avrupa'nın en iyi sol beklerinden biri olduğunu ispatlayan Ferdi Kadıoğlu için Arsenal ve Atletico Madrid'in yeniden izleme kararı Fenerbahçe cephesinde oldukça eleştiri topladı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu Avusturya maçında 8 kulüp tribünden takip etmişti. Performansıyla parmak ısırtan 24 yaşındaki sol beke İspanyollar hayran kaldı.

BÖYLE BİR SOL BEK ÇOK ZOR BULUNUR

Atletico Madrid'in transfer listesinde yer alan Ferdi için İspanyollar, "Ferdi Kadıoğlu kendi ışığında parlıyor. Böyle bir sol bek zor bulunuyor. Çok yönlülüğü ile öne çıkıyor. Oynadığı her bölgede iyi performans ortaya koyuyor. Dikkat çekici bir zekaya sahip" yorumunu yaptı.

Ferdi Kadıoğlu için Arsenal ve Atletico Madrid'den bir kez daha izleme kararı - Resim : 2

Atletico Madrid'in Ferdi'yi elinden kaçırmamak için elini çabuk tutması gerektiği de vurgulandı.

ARSENAL FERDİ KADIOĞLU İÇİN ATAĞA GEÇTİ

İngilizler ise Arsenal'in Ferdi Kadıoğlu transferde öne geçtiğini duyurdu. Maddi olarak Ferdi'yi alabilecek olan kulübün Arsenal olduğunun altını çizen Ada medyası 30 milyon euro'ya bu transferin bitebileceğini iddia etti

ARSENAL AT.MADRİD YİNE İZLEYECEK

Avusturya karşısında birçok istatistik ile öne çıkan Ferdi Kadıoğlu'nu Hollanda karşılaşmasında da Atletico Madrid ve Arsenal scout ekibi canlı olarak izleyecek. (Sabah)