Fenerbahçe'ye Premier Lig'den Viking takviyesi

Fenerbahçe Transfer Transfer Haberleri
Fenerbahçe'ye Premier Lig'den Viking takviyesi

Şu ana kadar kadrosuna 6 takviye yapan Fenerbahçe, orta saha transferi için kolları sıvadı. Birçok yıldız futbolcuyla ismi geçen Fenerbahçe'nin gündemine Ada'dan sürpriz bir isim geldi.

Şu ana kadar kadrosuna, Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan-Saint Maximin ve Youssef En-Nesyri takviyelerini yapan Fenerbahçe, gözünü orta sahaya çevirdi.

Teknik direktör Mourinho'nun Fred'in yanına bir 6 numara istediği öğrenilirken, sarı-lacivertliler birçok ismi mercek altına almıştı.

Takvim'de yer alan habere göre, Kanarya'nın İngiliz ekibi Brentford'ta forma giyen 30 yaşındaki Danimarkalı orta saha Christian Norgaard ile temas kurduğu öğrenildi.

Fenerbahçeli yöneticilerin tecrübeli futbolcunun menajeri ile ilk görüşmeyi yaptığı ve transfer şartlarının masaya yatırıldığı belirtildi. 2019 yılından beri İngiliz kulübünde top koşturan Norgaard, 6 ve 8 numarada görev yapabiliyor.

Gerek fizik gücü gerekse top tekniği ile dikkatleri çeken tecrübeli futbolcu, 28 kez Danimarka Milli Takımı'nda boy gösterdi. 1 kez de fileleri havalandırdı. Kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Viking, geçtiğimiz sezon 33 karşılaşmada forma giyerken 2 gol ve 1 asist üretti.

Brentford dışında Brondby, Fiorentina, Hamburg ve Lyngby gibi takımların formasını da giyen Norgaard'ın kulübünden ayrılmak istediği öğrenildi. (Takvim)