Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı El Kaabi için Lyon'dan flaş teklif

Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı El Kaabi için Lyon'dan flaş teklif

Fenerbahçe'nin 2 milyon euro maaş, 1 milyon euro imza parası vererek prensip anlaşmasına vardığı El Kaabi için Fransız kulübü Lyon araya girdi.

Fenerbahçe, Ayyoub El Kaabi için Fransız ekibi de devreye girdi. İşte detaylar...

2 MİLYON EURO MAAŞ 1 MİLYON EURO İMZA PARASI

Sarı-Lacivertliler, Michy Batshuayi'nin ayrılığı sonrası 'yedek' forvet olarak El Kaabi için harekete geçmişti. Yönetim, daha önce Hatayspor forması giyen ve bonservisi elinde olan golcüyle 2 milyon euro maaş ve 1 milyon euro imza parasına el sıkıştı.

LYON EL KAABİ İÇİN DEVREYE GİRDİ

31 yaşında forvetin anlaşmayı sonuçlandırmak için kısa süre içinde İstanbul'da olması beklenirken, Fransa'dan gelen bir haber moralleri bozdu. Le360 Sport'un özel haberine göre Lyon da Ayyoub El Kaabi için teklifini sundu. Fransız ekibi, tecrübeli oyuncunun kapısını 2 yıllık sözleşme, senelik 2.5 milyon Euro maaş ve imza parası içeren bir paketle çaldı.

FENERBAHÇE RAKAMIN ÜSTÜNE ÇIKMAYACAK

Lyon'un bu teklifi sonrası El Kaabi'nin iki kulüpten de düşünmek için zaman istediği kaydedildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin oyuncu ve menajerine, mevcut rakamların üzerine çıkmayacağını ilettiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı El Kaabi için Lyon'dan flaş teklif - Resim : 2

El Kaabi, geçen sezon Olympiakos formasıyla 50 resmi maçta 33 kez fileleri havalandırdı. Faslı forvet, Yunan ekibinin müzesine götürdüğü Konferans Ligi'nde ise 11 golle kral oldu.