Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Aziz'in 1,5 ay önce resmi teklif aldığı ortaya çıktı

Fenerbahçe
Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Aziz'in 1,5 ay önce resmi teklif aldığı ortaya çıktı

Jose Mourinho ve Başkan Ali Koç ile görüşerek Fenerbahçe'ye veda eden Serdar Aziz'in 1,5 ay önce Suudi Arabistan'dan teklif aldığı belirtildi.

2019'un ocak ayında Galatasaray'dan bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye imza atan ve sarı lacivertli formayla 135 maça çıkan Serdar Aziz dün önce Jose Mourinho ardından başkan Ali Koç ile görüşüp kulübe veda etti.

SERDAR AZİZ 1,5 AY ÖNCE RESMİ TEKLİF ALDI

Tecrübeli stoperin zihin olarak çok yorulduğu ve 'tükenmişlik sendromuna' girdiği öğrenilirken, Serdar Aziz'in kendisini daha rahat hissedeceği bir takıma imza atacağı bildirildi. Ali Koç ile yaptığı görüşmeden son derece memnun ayrılan Serdar'ın 1,5 ay önce Suudi Arabistan takımlarından birinden resmi teklif aldığı ortaya çıkarken, 33 yaşındaki futbolcunun çocuklarının eğitiminin yanı sıra ve İstanbul'dan ayrılmak istemediği için bu teklifi geri çevirdiği kaydedildi.

Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Aziz'in 1,5 ay önce resmi teklif aldığı ortaya çıktı - Resim : 2

ARABİSTAN TEKLİFİ HALA MASADA AMA SERDAR...

Fenerbahçe ile bağlarını koparan Serdar Aziz için Suudi Arabistan ekiplerinin yeniden devreye gireceği anlaşılırken, oyuncunun kariyeriyle ilgili nasıl bir karar vereceği şimdiden merak konusu oldu. Eyüpspor ve Başakşehir'in kadrosunda görmek istediği milli oyuncunun görüşmelerini sürdürdüğü vurgulanırken, Serdar'ın bu iki takımdan birini seçeceği bildirildi.

Bursaspor alt yapısından yetişen Serdar Aziz, 2016'da 4,5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a imza atmıştı. 18 kez milli takım forması giyen futbolcu 2 de gol attı. Serdar'ın şu andaki piyasa değeri 600 bin euro.