Fenerbahçe şikayette bulunmuştu: Dursun Özbek ifade verdi!

İHA
Galatasaray Fenerbahçe Dursun Özbek Ali Koç
Fenerbahçe şikayette bulunmuştu: Dursun Özbek ifade verdi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin şikayeti dolayısıyla ifade verdi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından hakkında yapılan şikayet gerekçesiyle savcılığa ifade verdi.

Başkan Özbek savcılıktaki ifadesinin ardından açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı bir açıklamada, "Google'a girin; ananas, tespih, teşvik, şike, halı sahada dostluk maçları yazın, bakın karşınıza ne çıkıyor! Bunlar yokmuş gibi, sanki ben yapmışım gibi adamlar çıkıp Karagöz ile Hacivat gibi bir şeyler söylüyor. Rakip takımın, rakip takımın başkanının bir proje olduğunu söylemiştim. Bu hüviyetlerini hala sürdürüyorlar. Onlara bir ağabey tavsiyesi, boşuna uğraşmayın, içinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez. Bunu kafanıza yazın" ifadesini kullanmış, Fenerbahçe Kulübü ise bunun üzerine Özbek hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Fenerbahçe'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı şahsın, 27.02.2024 ve 06.11.2023 tarihinde yaptığı haddini, sınırını aşan, toplumu kin ve düşmanlığa teşvik etme niteliğindeki açıklamaları kamuoyunun malumudur. İlgili şahıs hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız" denilmişti.