Fenerbahçe Medina'yı istedi sözleşmesinden çıkan madde yönetimi şoke etti

Fenerbahçe
Fenerbahçe Medina'yı istedi sözleşmesinden çıkan madde yönetimi şoke etti

Boca Juniors'ta oynayan Medina için 13 milyon euro teklif eden Fenerbahçe'ye oyuncunun kontratında yer alan '20 milyon euroya serbest kalır' maddesini görünce bu transferden vazgeçti.

Teknik Direktör Jose Mourinho’nun istediği iki yıldız isim olan Maximin ve En Nesyri’yi kadrosuna katan Fenerbahçe Yönetimi, Medina için de elinden geleni yapsa da Boca Juniors’un inadını bir türlü kıramadı.

MEDİNA GİDERSE YERİ DOLMAZ!

Arjantinli orta saha için önce yüksek bonservise takılan sarı-lacivertli idareciler, bu kez de Boca Juniors’un oyuncusunu transfer dönemi bittiği ve yeni bir isim alamayacağı için aralık ayına kadar takımda tutmak istemesiyle sarsıldı.

SÖZLEŞMESİNDE 20 MİLYON EUROLUK MADDE VAR

Medina’nın Fenerbahçe’de oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken, tok satıcı rolünü oynayan Boca Juniors’un ancak oyuncunun sözleşmesinde yer alan 20 milyon dolarlık serbest kalma bedelinin ödenmesi halinde transfere izin vereceğini belirtildi. Yönetimin Arjantin ekibinin bu kararının ardından hala pazarlıklarını sürdürdüğü ancak transferin yüksek bonservise takılabileceği bildirildi.

Fenerbahçe Medina'yı istedi sözleşmesinden çıkan madde yönetimi şoke etti - Resim : 1

TRANSFER SEZONUNU KAPATTIK

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, UEFA Avrupa Ligi kadrosu için transfer çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Kızılhan, “Bugün itibariyle, sezon başında belirlediğimiz yol haritamız kapsamında, Futbol Takımımıza gereken takviyeleri en doğru hamlelerle gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Futbol Takımımızın UEFA kadrosunu da tüm bu çalışmalar doğrultusunda tamamlamış bulunuyoruz” dedi. (Milliyet)