Fenerbahçe-Lugano maçının 11'leri belli oldu! Ryan Kent yok Ferdi Kadıoğlu var

Fenerbahçe
Fenerbahçe-Lugano maçının 11'leri belli oldu! Ryan Kent yok Ferdi Kadıoğlu var

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Lugano ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun 11'i belli oldu.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 4-3 kazandığı maçın rövanşında İsviçre'nin Lugano ekibini ağırlayacak.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı, İngiltere Futbol Federasyonundan Robert Jones yönetecek.

Fenerbahçe-Lugano maçının 11'leri belli oldu! Ryan Kent yok Ferdi Kadıoğlu var - Resim : 2

Jones'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Neil Davies ve Wade Smith yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sam Barrott olacak. Maç Exxen'den canlı yayımlanacak.

Sarı-lacivertliler, her türlü galibiyet ve beraberlikte adını bir üst tura yazdıracak. Tek farklı mağlubiyet halinde uzatmalara gidecek müsabakada, 2 ve daha farklı yenilgi halinde ise turu Lugano geçecek.

FENERBAHÇE'NİN 11'İ BELLİ OLDU!

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığı bilgilere göre Jose Mourinho'nun ilk karşılaşmaya benzer bir 11'le sahaya çıkması bekleniyor. İşte Fenerbahçe-Lugano maçının 11'leri...

KENT'İN YERİNE FERDİ KADIOĞLU

Mourinho kalede Livakovic’le başlayacak. Fenerbahçe’de savunmada Osayi, Çağlar, Djiku, Oosterwolde dörtlüsü olacak. Orta alanda Krunic, Fred, Szymanski üçlüsünü bozması beklenmeyen Mourinho’nun kanatları ise Tadic ve Ferdi’ye teslim edeceği öğrenildi. İleri uçta ise ilk maçta hat-trick yapan Dzeko oynayacak.

Fenerbahçe-Lugano maçının 11'leri belli oldu! Ryan Kent yok Ferdi Kadıoğlu var - Resim : 3

Lugano: Saipi, Braul-Guillard, Papadoupoulos, El Wafi, Marques, Belhaj Mahmoud, Grgic, Mahou, Correia, Aliseda, Przybylko.

FENERBAHÇE TURU GEÇERSE RAKİP LİLLE

Fenerbahçe, İsviçre temsilcisi Lugano'yu elemesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak.

Organizasyonda 3. eleme turu ilk maçları, 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak.