EURO 2024'e damga vuran Arda Güler için Real Madrid'den flaş karar!

Real Madrid Arda Güler Transfer
EURO 2024'e damga vuran Arda Güler için Real Madrid'den flaş karar!

A Milli Takım'la EURO 2024'e damga vuran Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği belli oldu.

A Milli Takım'la Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yeniden vitrine çıkan ve sergilediği performansla dünyada adından söz ettiren Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği belli oldu.

REAL MADRID'DE KALACAK

Radio Estadio muhabiri Alberto Pereiro'nun servis ettiği habere göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Ancelotti ile yaptığı görüşmede Arda Güler'in takımda kalması yönünde görüş bildirdi.

Habere göre Florentino Perez ile yakın ilişkisi bulunan Arda Güler'in gelecek sezon da Real Madrid'de kalması kesinleşti.

İspanyol basınında yer alan haberde Arda Güler'in bütün bir sezon yaz transferinde kiralık olarak takımdan ayrılacağı iddia edilmesine rağmen gelecek sezonda İspanyol deviyle kariyerine devam edeceği bildirildi.

EURO 2024'e damga vuran Arda Güler için Real Madrid'den flaş karar! - Resim : 2

"BU YAKINLIK KİMSEDE YOK"

Haberde Arda Güler'in Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile oldukça yakın bir ilişkide olduğu ve bu yakınlığın başka hiçbir futbolcuda olmadığı vurgulandı.

Türk taraftarların idolü haline geldiği ifade edilen Arda Güler için "Oyuncu, takımının lideri ve tüm Türk taraftarların idolü haline geldiği bu Avrupa Kupası nedeniyle oldukça motive olmuş durumda. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen harika bir kişiliğe ve karaktere sahip olduğunu kanıtlıyor. Yıldızlarla çevrili bir Real Madrid'de başarılı olmak için bu çok önemli. Eğer fiziksel açıdan çalışmaya devam ederse olağanüstü bir oyuncu olacak çünkü farklı bir yeteneğe sahip." denildi.