Vincenzo Montella hakkında Nihat Kahveci: Arda Güler ve Kenan Yıldız senin sayende oynamıyor

EURO 2024 Futbol Vincenzo Montella A Milli Takım Milli Takım Türkiye Milli Futbol Takımı
Vincenzo Montella hakkında Nihat Kahveci: Arda Güler ve Kenan Yıldız senin sayende oynamıyor

Nihat Kahveci ve Nebil Evren, Kontraspor YouTube kanalındaki 'Kontratak' programında Vincenzo Montella'nın Avusturya maçı öncesi yaptığı açıklamaları değerlendirdiler.

Vincenzo Montella: "Arda Güler çok yetenekli bir oyuncu. Bu herkesin kabul ettiği bir şey. Oyunda geliştirmesi gereken şeyler elbette var ama onu yedek kulübesinde bırakmak pek mümkün değil. Onun gibi bir oyuncu olmadığında farkını hissediyorsunuz."

Nihat Kahveci, Vincenzo Montella'nın Arda Güler ile ilgili açıklaması hakkında "Sevgili Montella, bizi neden yordun? Keşke bu açıklamayı turnuvadan önce yapsaydın, güzel bir açıklama. Bu süreçteki yaşananlar ve iletişim eksiklikleri Arda'yı yordu, Çekya maçında kötüydü. Bu açıklamadan sonra Arda'nın kafası rahatlamıştır, morallenmiştir. Avusturya maçında inşallah daha iyi oynar." yorumunu yaptı.

Nebil Evren ise, "Bu açıklamayı turnuva başlarken yapsa bu kadar tartışma olmazdı, yelek krizi olmazdı... Montella'nın da tecrübesizliğine gelmiş olabilir. Milli takım tecrübesi başka bir şey." dedi.

Vincenzo Montella'nın "Turnuvada 2005 doğumlu iki oyuncuyu ilk 11'de sahaya süren başka takım var mı bilmiyorum. Biz genç oyunculara son derece açığız." açıklamaları hakkında Nihat Kahveci, "Maç günü polemik yaratmak istemiyorum ama Arda Güler ve Kenan Yıldız senin sayende oynamıyor hocam. Kaliteli oldukları için formayı aldılar. Bu konuda kendine pay biçmeye gerek yok." sözlerini sarf etti.

Avusturya maçı hakkında Nihat Kahveci, "Çok zorlu bir maç bizi bekliyor, favori değiliz ama her zaman favori olan kazanmaz. Oyuncularımız iyi, ümitsiz değilim. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.