Real Madrid'den Arda Güler cevabı: Hiçbir yere gitmiyor!

Real Madrid Transfer Arda Güler
Real Madrid'den Arda Güler cevabı: Hiçbir yere gitmiyor!

Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki performansıyla adından söz ettiren Arda Güler birçok kulüp tarafından kiralık olarak isteniyor. Real Madrid, Arda için gelecek teklifleri değerlendirmeye almayacak.

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na damga vurdu. Turnuvayı bir gol iki asistle tamamlayan milli yıldız, sakatlıkların gölgesinde geçen sezonun ardından yeniden form tuttu.

ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Real Madrid ile sezonun sonlarında forma şansı bulan ve bunu iyi değerlendiren Arda Güler, yükselen form grafiğini A Milli Takım'a da taşıdı.

Gürcistan ile oynanan turnuvanın ilk maçında uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir gol atan Arda Güler, Portekiz ve Çekya maçlarında hafif sakatlıkları sebebiyle formundan uzak bir görüntü sergiledi.

Son 16 turundaki Avusturya maçında Merih Demiral'ın iki golünde de pay sahibi olan genç yıldız, Hollanda maçında Samet Akayudin'in kaydettiği golün asistini yaptı.

Real Madrid'den Arda Güler cevabı: Hiçbir yere gitmiyor! - Resim : 2

BİRÇOK KULÜP İSTİYOR

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti birçok kez Arda Güler'in gelecek sezon kylüp kalacağını açıklamasına rağmen İspanyol basını Milan, Real Sociedad ve Villareal gibi kulüplerin Arda Güler'i kiralamak istediklerini öne sürdü.

Kylian Mbappe ve Endrick gibi isimleri de kadrosuna katarak hücum zenginliğini artıran Real Madrid'de Arda Güler'in Luka Modric'in bölgesine çekilerek pozisyon değişikliğine gidebileceği ifade edilmişti.

REAL MADRID KAPILARI KAPATTI!

Arda Güler'in ligin sonlarında ve EURO 2024'te gösterdiği performans birço kulübü harekete geçirirken Real Madrid ayrılığa kapıları kapattı.

Defensa Central'de yer alan habere göre Real Madrid yönetimi genç futbolcunun takımdan ayrılmasına izin vermeyecek.

Real Madridli bir yönetici Defensa Central'e şu açıklamayı yaptı:

"Sözleşmesi 2029'a kadar devam ediyor ve biz ona güveniyoruz. O büyük bir oyuncu, kiralık ya da transfer olarak gitmeyecek."