Portekiz-Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (EURO 2024)

EURO 2024 Futbol Portekiz Milli Futbol Takımı Fransa Milli Futbol Takımı
Portekiz-Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (EURO 2024)

EURO 2024'te Portekiz Fransa maçı heyecanı. Avrupa Şampiyonası'nın iki iddialı ekibi çeyrek final maçında karşı karşıya geliyor. Futbolseverler şimdiden canlı yayın bilgilerini sorgulamaya başladı. Peki Portekiz Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

EURO 2024 çeyrek finalinde Portekiz Fransa maçı oynanacak. Turnuvanın şampiyonluk iddiası taşıyan iki önemli ekibinden biri elenecek, diğeri adını yarı finale yazdıracak. Dev maç şimdiden futbolseverler tarafından merak ediliyor ve mücadeleyi kaçırmak istemeyenler canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki Portekiz Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

PORTEKİZ - FRANSA MAÇI NE ZAMAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Mücadele 5 Temmuz Cuma günü saat 22:00'de başlayacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı TRT 1'den canlı izleyebilecekler. Portekiz - Fransa maçıyla ilgili en güncel bilgiler için Kontraspor.com'u takip edebilirsiniz.

PORTEKİZ - FRANSA MAÇI MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Bu önemli çeyrek final maçı, TRT 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, maçı internet üzerinden takip etmek isteyenler Kontraspor.com Canlı Anlatım üzerinden de Portekiz - Fransa maçını canlı olarak takip edebilirler. Portekiz - Fransa maçı canlı izle seçenekleri arasında TRT'nin platformu olan Tabii de yer almakta.

PORTEKİZ TAKIMININ SON DURUMU

Portekiz Milli Takımı, Türkiye'nin de yer aldığı EURO 2024 F Grubu'nu 6 puanla lider tamamladı. Son 16 Turu'nda Slovenya ile karşılaşan Cristiano Ronaldo ve arkadaşları, 120 dakikada rakiplerine üstünlük kuramadı. Mücadelenin uzatma dakikalarında dünyaca ünlü yıldız bir de penaltı kaçırdı. Portekiz, seri penaltı atışları sonucunda çeyrek finale yükselmeyi başardı.

FRANSA TAKIMININ SON DURUMU

D Grubu'nda 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan toplayan Fransa, Milli Takımımızın son 16'da saf dışı bıraktığı Avusturya'nın ardından ikinci olarak üst tura çıktı. Son 16 Turu'nda Belçika ile karşılaşan Deschamps'ın öğrencileri, 19 şut çektiği maçta yalnızca iki isabet sağlayabildi. Horozlara turu getiren golü de 85. dakikada Vertonghen kendi kalesine attı.

TRT 1 FREKANS AYARI NASIL YAPILIR?

UEFA’nın uyguladığı "uluslararası yayın hakları sınırlılık politikası" gereği dünyadaki tüm resmî yayıncıların ülke sınırlarını aşan frekanslarını EURO 2024 maçları esnasında şifrelemesi gerekiyor.

EURO 2024 karşılaşmalarını ülkemiz sınırları içerisinde; kesintisiz ve şifresiz izlemek için tek yapmanız gereken: uydu alıcılarının frekans bilgilerini güncellemek. İşte TRT 1 uydu frekans bilgileri…

TRT 1 Uydu Frekans Bilgileri
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4