Milli futbolcu Orkun Kökçü: Erken gol bulmamız bizi motive etti

EURO 2024 Futbol Spor Haberleri A Milli Takım Milli Takım Türkiye Milli Futbol Takımı

Milli futbolcu Orkun Kökçü, çeyrek finalde karşılaşacağımız Hollanda maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

EURO 2024'te yoluna devam eden Türkiye'nin çeyrek finaldeki rakibi Hollanda oldu. A Milli Takım, 6 Temmuz günü Hollanda ile son 4 takım arasına kalmak için mücadele edecek. Milli futbolcumuz Orkun Kökçü, Hollanda maçını ve Avusturya galibiyetini değerlendirdi.

Orkun Kökçü, "Arka adalemde biraz sıkıntı vardı ama ciddi bir şey değil. Daha çok kramp girdi diyebiliriz. Cezalı duruma düştüm, takıma dışarıdan yardım edeceğim." dedi.

Milli yıldız, "Hakan Abinin açıklamalarını ben de gördüm. Maçtan sonra da beni tebrik etti. Milli takım ile kulüp arasında değişiklik var. Milli takımda daha çok baskı var. Zor olsa da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Dün iyi bir performans gösterdim, inşallah daha iyi performans gösteririm." diye konuştu.

2008 ruhuna değinen Kökçü, "2008'de henüz 7 yaşındaydım ama maçları çok iyi hatırlıyorum. Ailemle birlikte maçları izlerken abimle hayaller kurardık. Hollanda'da maçları kazandıktan sonra bir araya gelir ve kutlama yapardık. Aynı görüntüleri şimdi internette görmek çok gurur verici." ifadelerini kullandı.

Erken golün kendilerini motive ettiğini söyleyen Kökçü, "Çok güzel bir maç oldu. Maç öncesi Mert ile bu konuyu konuşmuştuk. Avusturya'dan rövanşı almak istiyorduk. Erken gol bulmamız bizi motive etti." şeklinde konuştu.