İspanya Fransa maçı ne zaman, hangi kanalda?

EURO 2024 İspanya Milli Futbol Takımı Fransa Milli Futbol Takımı Futbol
İspanya Fransa maçı ne zaman, hangi kanalda?

EURO 2024 Yarı Finalinde İspanya Fransa maçı oynanacak. Finale bir adım kala futbolseverlerin heyecanı artıyor ve İspanya - Fransa maçıyla ilgili canlı yayın bilgileri araştırılıyor. Peki İspanya Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk finalist kim olacak? İşte detaylar...

2024 Avrupa Şampiyonası'nın yarı finalinde İspanya Fransa maçının heyecanı yaşanacak. EURO 2024'ün ilk finalisti bu karşılaşma ile belli olacak. Turnuvanın favorisi durumundaki iki takım bir nevi erken final oynayacak. Futbolseverler bu dev mücadeleyi merakla bekliyor ve kaçırmak istemiyor. Bu nedenle internette İspanya Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İspanya Fransa maç tahmini? gibi araştırmalar çoktan başladı. Tüm bu soruların cevabı haberimizde...

FİNALE ÇIKAN İLK TAKIM BELLİ OLACAK

İspanya Fransa maçını kazanan takım EURO 2024'ün ilk finalisti olacak ve diğer eşleşmeden gelecek olan rakibi bekleyecek. Dev maça dair canlı yayın bilgilerini vermeden önce İspanya ve Fransa'nın son durumlarına göz atalım.

İSPANYA MİLLİ TAKIMI'NIN SON DURUMU

EURO 2024 B Grubu'nda İtalya, Hırvatistan ve Arnavutluk ile mücadele eden Boğalar, oynadığı maçını da kazanarak 9 puanla lider oldu. 5 gol atan İspanya, grup mücadelesinde hiç gol yemedi. Son 16 Turu'nda Gürcistan'la eşleşen De La Fuente'nin öğrencileri, bu maçı da 4-1 kazarak çeyrek finale yükseldi ve ev sahibi Almanya ile rakip oldu.

1-0 öne götürdüğü maçta 89. dakikada Wirtz'in golüne engel olamayan İspanyollar, uzatmaya giden maçı 119. dakikada Mikel Merino'nun golüyle kazanmayı başardı ve adını yarı finale yazdırdı.

FRANSA MİLLİ TAKIMI'NIN SON DURUMU

Turnuva öncesi şampiyonluğa İspanya'dan daha yakın olarak gösterilen Fransa ise Avusturya, Hollanda ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu'da 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puanla ikinci oldu. İlk maçta Kylian Mbappe'nin burnunu kırılması, Horozları kötü etkiledi. Buna rağmen yoluna devam eden Deschamps'ın öğrencileri, Son 16 Turu'nda Belçika'yı Vertonghen'in kendi kalesine attığı golle 1-0 yendi.

Çeyrek finalde Portekiz'le karşılaşan Fransa, 120 dakikası golsüz sona eren karşılaşmada rakibini penaltılarla geçerek yarı finale yükseldi.

İSPANYA FRANSA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024'te ilk finalisti belirleyecek olan İspanya Fransa maçı, 9 Temmuz 2024 günü saat 21.00'de başlayacak. Allianz Arena'da oynanacak dev müsabaka TRT 1 ve Tabii'den canlı izlenebilecek. Ayrıca İspanya Fransa maçı canlı anlatımı Kontraspor.com'da olacak.

İSPANYA MI FRANSA MI?

İspanya - Fransa maçı öncesi futbolseverler iki takımın finale yükselme ihtimallerini merak ediyor. Yapay zekanın yaptığı analize göre iki takımın turu geçme ihtimalleri %50-%50...

Bu eşleşmede iki takım da oldukça güçlü ve dengeli kadrolara sahip.

İspanya, topa sahip olma ve pas oyununda etkili.

Fransa ise hızlı hücum ve savunmada başarılı.