İngiltere-İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (EURO 2024)

Futbol EURO 2024 İngiltere Milli Futbol Takımı İsviçre Milli Futbol Takımı
İngiltere-İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (EURO 2024)

EURO 2024 çeyrek finalinde İngiltere İsviçre maçı heyecanı yaşanacak. Turu geçen takımın yarı finalde Türkiye'ye rakip olma ihtimali var. Bu nedenle futbolseverler şimdiden canlı yayın bilgilerini sorgulamaya başladı. Peki İngiltere İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Euro 2024 heyecanı tüm hızıyla devam ediyor ve çeyrek finalde İngiltere İsviçre maçının heyecanı yaşanacak. Turu geçen takım, Türkiye'nin Hollanda'yı geçmesi halinde yarı finalde Milli Takımımızın rakibi olacak. Bu nedenle futbolseverler İngiltere İsviçre maçına ayrı bir önem veriyor ve şimdiden karşılaşmaya dair canlı yayın bilgileri araştırılıyor. Peki İngiltere İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

İNGİLTERE - İSVİÇRE MAÇI NE ZAMAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Mücadele 6 Temmuz Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı TRT 1'den canlı izleyebilecekler. İngiltere - İsviçre maçıyla ilgili en güncel bilgiler için Kontraspor.com'u takip edebilirsiniz.

İNGİLTERE - İSVİÇRE MAÇI MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Bu önemli çeyrek final maçı, TRT 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, maçı internet üzerinden takip etmek isteyenler Kontraspor.com Canlı Anlatım üzerinden de İngiltere - İsviçre maçını canlı olarak takip edebilirler. İngiltere - İsviçre maçı canlı izle seçenekleri arasında TRT'nin platformu olan Tabii de yer almakta.

İNGİLTERE TAKIMININ SON DURUMU

İngiltere Milli Takımı, C Grubu'nda 1 galibiyet ve 2 beraberlikle zirvede yer aldı. Son 16 Turu'nda Slovakya'yı uzatmalarda geçen İngilizlerde özellikle Teknik Direktör Gareth Southgate'in oynattığı futbol çok eleştiriliyor. Takımda şu ana kadar Jude Bellingham ve Harry Kane ikişer gol attı.

İSVİÇRE TAKIMININ SON DURUMU

Türk asıllı teknik direktör Murat Yakın'ın çalıştırdığı İsviçre, A Grubu'nda liderliği Almanya'dan yediği son dakika golüyle rakibine kaptırdı ve ikinci oldu. Son 16 Turu'nda İtalya'yla karşılaşan İsviçre, son şampiyon karşısında 2-0'lık rahat bir galibiyet aldı ve turnuvada iz bırakacağının sinyallerini verdi. İsviçre Milli Takımı'nın 7 farklı oyuncusu EURO 2024 gol sevinci yaşadı.

TRT 1 FREKANS AYARI NASIL YAPILIR?

UEFA’nın uyguladığı "uluslararası yayın hakları sınırlılık politikası" gereği dünyadaki tüm resmî yayıncıların ülke sınırlarını aşan frekanslarını EURO 2024 maçları esnasında şifrelemesi gerekiyor.

EURO 2024 karşılaşmalarını ülkemiz sınırları içerisinde; kesintisiz ve şifresiz izlemek için tek yapmanız gereken: uydu alıcılarının frekans bilgilerini güncellemek. İşte TRT 1 uydu frekans bilgileri…

TRT 1 Uydu Frekans Bilgileri
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4