Hollanda-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Futbol Hollanda Milli Futbol Takımı İngiltere Milli Futbol Takımı
Hollanda-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Yarı Finali'nde Hollanda İngiltere maçı oynanacak. İki takım da finale yükselmek ve İspanya'nın rakibi olmak istiyor. Futbolseverler dev maçın canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki Hollanda İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

EURO 2024'te finale bir adım kala Hollanda İngiltere maçının heyecanı yaşanıyor. Yarı finalde iki dev ekip, kupa yolculuğuna devam etmek ve finalde İspanya'nın rakibi olmak için sahaya çıkıyor. Bu maçı kaçırmak istemeyen futbolseverler şimdiden Hollanda İngiltere maçı canlı yayın bilgilerini araştırmaya başladı. Peki Hollanda İngiltere EURO 2024 yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

HOLLANDA MİLLİ TAKIMIMIZI GEÇEREK GELDİ

EURO 2024 D Grubu'nda mücadele eden Hollanda, 4 puanla üçüncü olarak grubundan çıkmayı başardı. Son 16 Turu'nda Romanya'yı eleyen Portakallar, çeyrek finalde ise Milli Takımımızın rakibi oldu. 1-0 öne geçtiğimiz karşılaşmayı ikinci yarıda yediğimiz gollerle 2-1 mağlup tamamladık. Bu skorla Hollanda adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

İNGİLTERE ÇOK ELEŞTİRİLDİ

Turnuva öncesi kaliteli kadrosuyla EURO 2024'ün favorisi olarak gösterilen İngiltere, oynadığı oyunla eleştiri oklarının hedefi oldu. C Grubu'nda sadece 1 galibiyet alan İngilizler, 5 puan toplamasına rağmen rakiplerinin tüm maçlarda berabere kalmasıyla lider oldu. Ardından Slovakya'yı uzatmalarda geçebilen Southgate'in öğrencileri, İsviçre'yi de penaltılarla eledi ve yarı finalde Hollanda'nın rakibi oldu.

HOLLANDA İNGİLTERE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024'te finalin adını belirleyecek olan Hollanda İngiltere maçı, bu akşam saat 22.00'de Westfalen Stadı'nda oynanacak. Dev maç TRT 1'den canlı yayınlanacak. Hollanda İngiltere maçının canlı anlatımı ve karşılaşmaya dair tüm detaylar Kontraspor.com'da olacak.

MAÇIN HAKEMİ FELIX ZWAYER

Hollanda İngiltere maçının hakemi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer. EURO 2024'te şu ana kadar 3 maç yöneten 43 yaşındaki hakem, ilk olarak İtalya-Arnavutluk maçında düdük çaldı. Bu maçı İtalyanlar 2-1 kazandı. Türkiye'nin Portekiz'e 3-0 kaybettiği maçta da görev alan Zwayer, son olarak Hollanda'nın Romanya'yı 3-0 yendiği maçı yönetti. Alman hakem turnuva boyunca 13 sarı kart çıkardı.

HOLLANDA - İNGİLTERE MUHTEMEL 11'LER

Hollanda: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Simons, Reijnders, Malen, Depay, Gakpo

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Guehi, Saka, Mainoo, Rice, Shaw, Bellingham, Foden, Kane