EURO 2024'te final zamanı! İspanya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Futbol EURO 2024 İngiltere Milli Futbol Takımı İspanya Milli Futbol Takımı
EURO 2024'te final zamanı! İspanya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024'te final zamanı geldi çattı. Bir tarafta İspanya, diğer tarafta İngiltere... Avrupa'nın en büyüğü kim olacak? Futbolseverler bu tarihi maçı kaçırmamak için şimdiden canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki İspanya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

EURO 2024 Final karşılaşmasında İspanya İngiltere maçı oynanacak. Avrupa Şampiyonu, bu dev mücadele ile belli olacak. Türkiye'nin de mücadele ettiği ve son 8 takım arasına kaldığı turnuvada artık final zamanı geldi. Futbolseverler İspanya İngiltere maçı için nefesini tuttu ve bu karşılaşmayı kaçırmamak için canlı yayın bilgilerini araştırmaya başladı. Peki İspanya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İspanya - İngiltere maçı şifresiz mi? Tüm detaylar haberimizde...

İSPANYA TÜM MAÇLARINI KAZANDI

EURO 2024 B Grubu'nda mücadele eden İspanya, Avrupa Şampiyonası'nın grup aşamasında tüm maçlarını kazanan tek takım oldu. Boğalar, grubunda İtalya, Hırvatistan ve Arnavutluk'u mağlup ettikten sonra finale kadar karşılaştığı tüm rakiplerini de yenmeyi başardı.

Turnuva öncesinde diğer favorilerin gerisinde görülen İspanya, buna rağmen İtalya, Almanya ve Fransa gibi favorilere karşı sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

İNGİLTERE ELEŞTİRİLEREK FİNALE YÜRÜDÜ

C Grubu'nda yer alan ve sadece 1 galibiyetle liderliği alan İngilizler, turnuva boyunca eleştirildi. Teknik Direktör Gareth Southgate'in, dünyanın en pahalı futbolcularına sahip olmasına rağmen bu kadrodan yeterli performansı alamadığı ifade edildi. Ancak Southgate'in öğrencileri finale yükselmeyi başardı.

1 galibiyet ve 2 beraberlikle gruptan çıkan İngiltere, Slovakya'yı uzatmada, İsviçre'yi penaltılarda ve Hollanda'yı son dakika golüyle yenerek İspanya'nın rakibi oldu.

İSPANYA İNGİLTERE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024 Final İspanya İngiltere maçı, 14 Temmuz Pazar günü saat 22.00'de Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Dev finali Fransa Futbol Federasyonu'ndan hakem François Letexier yönetecek. İspanya İngiltere finali TRT 1'den canlı izlenebilecek ve mücadelenin canlı anlatımı aynı anda Kontraspor.com'da olacak. Ayrıca usta yorumcular maç önü ve maç sonu canlı yayınlarla Kontraspor Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak.