Andriy Shevchenko'dan Arda Güler'e övgü!

Futbol Spor Haberleri EURO 2024 A Milli Takım Arda Güler
Andriy Shevchenko'dan Arda Güler'e övgü!

Ukrayna futbolunun efsane isimlerinden Andriy Schevchenko, A Milli Takım ve Arda Güler'e övgüler yağdırdı!

Ukrayna'nın efsane futbolcularından Andriy Shevchenko, Türkiye'nin EURO 2024 performansını ve Arda Güler'in yükselişini değerlendirdi.

TRT Spor'a konuşan Andriy Shevchenko, "Avrupa Futbol Şampiyonası çok güzel organize edildi. Doğrusu UEFA yetkilileri ve Almanya Futbol Federasyonu çok güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Sorunsuz ve başarılı bir turnuva geride kaldı." dedi.

"TURNUVADA ATMOSFER ÇOK İYİYDİ"

Turnuvayla ilgili de konuşan efsane oyuncu, "Turnuvada akıllarda kalan çok fazla şey var. Atmosferin çok güzel olması, stadyumların dolması, çok sayıda sporseverin farklı ülkeden gelmesi. İnsanlar turnuva boyunca çok iyi heyecan yaşadı." ifadelerini kullandı.

"MONTELLA İYİ İŞ ÇIKARDI"

Montella'nın iyi iş çıkardığını belirten Shevchenko, "Bana göre Montella oldukça iyi bir iş çıkardı. Türk Milli Takımı'nın başarılı olduğunu düşünüyorum. Montella takımı kritik bir dönemde aldı ve bence kısa süre içinde iyi çalışmalar yaptı." açıklamasını yaptı.

"YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR"

Arda Güler ile ilgili ise, "Birbirinden değerli oyuncularınız var. Onlardan biri de Arda güler, genç ama çok büyük bir yetenek. Herkesi büyüleyen bir oyun tarzı ve tekniği var. Yeni bir yıldız doğuyor diyebiliriz." şeklinde konuştu.

"TÜRK TARAFTARLAR İZ BIRAKTI"

Shevchenko ayrıca, "Türk taraftarlar gerçekten inanılır gibi değil. O heyecan ve tutku harika bir görüntü yarattı. Turnuvaya büyük bir iz bıraktılar." dedi.