Eski hocası İsmail Kartal ve Mourinho'nun kullanmadığı Kent hakkında konuştu! "Söylentilerle ilgili..."

Fenerbahçe Futbol Transfer Süper Lig
Eski hocası İsmail Kartal ve Mourinho'nun kullanmadığı Kent hakkında konuştu! "Söylentilerle ilgili..."

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kadroda boşlu yaratmak için Ryan Kent ile yolları ayırmıştı. Sözleşmesi feshedilen futbolcu, geldiği günden beri bir türlü şans bulamamıştı. İsmail Kartal ve Jose Mourinho'nun kullanmadığı Ryan Kent'in Rangers'tan eski hocası Philippe Clement, İngiliz oyuncu hakkında konuştu. Clement, dikkat çeken bir transfer itirafında bulundu. İşte detaylar...

Devre arası transfer dönemi için kadroda boşluk yaratmak isteyen Fenebahçe, İngiliz futbolcu Ryan Kent'İn sözleşmesini feshetmişti.

Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement, eski futbolcusuyla ilgili gelen soruya cevap verdi.

Clement, "Bir yıldır söylentilerle ilgili bir şeyler söylemekten kaçındım. Yine dedikodularla ilgili bir şey söylemeyeceğim. Elbette Ryan Kent'i uzun zamandır tanıyorum.Rangers'a transfer olduğu dönemde onu Brugge'ye almak istemiştim ama sanırım Rangers daha iyi bir anlaşma sundu ve Kent, Rangers'ı tercih etti. Ama şu anda transferle ilgili dedikodulara girmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki Ryan Kent, Fenerbahçe'ye transferinden önce 2018-2023 yılları arasında Rangers forması giymişti. İskoç ekibinde 218 maça çıkan Ryan Kent, 33 gol, 56 asistlik performans ortaya koydu.

İngiliz oyuncu, Fenerbahçe'de ise 19 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı.