Erden Timur 6 ay uğraştı Ali Koç 13 milyon euroluk maddeyle anlaşmaya vardı!

Galatasaray Fenerbahçe
Erden Timur 6 ay uğraştı Ali Koç 13 milyon euroluk maddeyle anlaşmaya vardı!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da Sportif AŞ Başkanvekilliği yapan Erden Timur'un çok istediği fakat bitiremediği Faslı yıldız Sofyan Ambrat'ı Ali Koç transfer etti. Yıldız futbolcunun öğle saatlerinde İstanbul'a geleceği öğrenilirken, oyuncunun kontratına 13 milyon euroluk madde konduğu bildirildi.

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe artık sona yakın... Fenerbahçe, Sofyan Amrabat ve Fiorentina ile anlaşmaya vardı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, ACF Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat'ın geçici transferi konusunda kulübü ve oyuncuyla prensip anlaşmasına varmıştır. Sofyan Amrabat sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a gelecektir." denildi.

Faslı orta saha, bugün özel uçakla İstanbul'da olacak ve sağlık kontrollerinin ardından kendisini Fenerbahçeli yapacak sözleşmeye imza atacak.

13 MİLYON EUROLUK MADDE VAR

Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcuyu zorunlu satın alma maddesi ile kiralayacak. Taraflar, 13 milyon Euro'luk zorunlu satın alma maddesinde anlaşmaya vardı.

GEÇEN SEZON ERDEN TİMUR İSTEMİŞTİ

Geçtiğimiz sezonu Manchester United'da geçiren Sofyan Amrabat, kırmızı şeytanların formasını 30 maçta terletmişti. Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur Amrabat'ı çok istemiş fakat bu transfer gerçekleşmemişti.