Enis Destan dışında Trabzonspor Beşiktaş maçında tam kadro olacak

Trabzonspor
Enis Destan dışında Trabzonspor Beşiktaş maçında tam kadro olacak

Serdar Saatcı ve Simon Banza'nın gelişiyle elini güçlendiren Şenol Güneş, Beşiktaş maçı öncesi oyuncularıyla tek tek ilgileniyor.

Şenol Güneş yönetiminde yeni bir sayfa açan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Papara Park'ta oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü.

SERDAR VE BANZA İDMANA ÇIKTI

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenman, basına açık gerçekleştirildi. Serdar Saatçı ile Simon Banza da bordo-mavili forma ile idmana çıktı. Sakatlığı bulunan Enis dışında Şenol Güneş ile ilk kez tam kadro olan Trabzonspor, idman öncesinde takım halinde poz verdi.

ŞENOL GÜNEŞ ÖZEL OLARAK İLGİLENDİ

Oyuncuların sıkı bir şekilde derbiye hazırlandığı gözlenirken; Şenol Güneş futbolcularla özel olarak ilgilendi. Tecrübeli teknik adam, zaman zaman oyunculara uyarılarda bulundu. Bordomavili futbolcuların, Beşiktaş derbisi öncesinde morallerinin yüksek olduğu bildirildi.

Trabzonspor'un yeni golcüsü Simon Banza, önceki gün şehre gelmiş ve yaptığı açıklama ile "Beşiktaş maçına hazırım" ifadelerini kullanmıştı.

BANZA HEMEN ANTRENMANA ÇIKTI

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Simon Banza, önceki gün şehre ayak basar basmaz tesislere gitti. Saat 17.00 gibi Trabzon'da olan golcü, 18.00'deki antrenmana katıldı. Havalimanında yaptığı açıklamada 99 numaralı formayı giymek istediğini söyleyen Banza'nın, bu numarayı Orsic'te olması nedeniyle tercihini değiştirdi. 17 numaralı formaya geçen 28 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor. (Fotomac)