Enes Ünal'ı Premier Lig'e gönderen teknik direktör bir Türk golcüyü daha transfer ediyor!

Futbol Transfer İspanya La Liga Getafe
Enes Ünal'ı Premier Lig'e gönderen teknik direktör bir Türk golcüyü daha transfer ediyor!

İspanya La Liga ekibi Getafe, sezon başında Rennes'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Bertuğ Yıldırım'ın bonservisini almak istiyor. Daha önce Enes Ünal ile çalışan ve 27 yaşındaki golcüsü Premier Lig ekibi Bournemouth'a gönderen Teknik Direktör Bordalas'ın, şimdi de Bertuğ Yıldırım'ı takımda tutmayı hedeflediği konuşuluyor.

Getafe, Rennes'ten kiraladığı milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'ın bonservisini alabilir.

TEKNİK HEYETİ ETKİLEDİ

İspanyol basınında yer alan habere göre, Getafe'nin, şimdiden milli futbolcunun bonservisini almayı düşündüğü belirtildi. Bertuğ'un özellikle oyun okuma becerisi ve çevikliğiyle teknik direktör Jose Bordalas ve teknik ekibi etkilediği kaydedildi. Bordalas'ın ayrıca, 22 yaşındaki futbolcunun takımın hücum hattına büyük katkı sağlayacağını düşündüğü belirtildi.

KENDİNİ GÖSTERMEK İSTİYOR

Bertuğ Yıldırım'ın da İspanya'da kendini kanıtlamak ve bonservisinin bulunduğu Rennes'e kendisini göstermek istediği öne sürüldü.

İSPANYOL FUTBOLUNA ODAKLANDI

Kendisini kanıtlamak isteyen Bertuğ'un Getafe'de teknik direktör Bordalas'ın sistemine ve İspanyol futbolunun temposuna uyum sağlamaya odaklandığı ifade edildi.

Enes Ünal'ı Premier Lig'e gönderen teknik direktör bir Türk golcüyü daha transfer ediyor! - Resim : 2

GETAFE'DE 2 MAÇA ÇIKTI

Bertuğ Yıldırım, Getafe'de şu ana kadar 2 maçta sahaya çıktı. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak gösterilen bonservisinin bulunduğu Getafe ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

(Sporx)