En-Nesyri Fenerbahçe'ye, Azmoun Sevilla'ya

Fenerbahçe Transfer Haberleri Transfer İspanya La Liga
En-Nesyri Fenerbahçe'ye, Azmoun Sevilla'ya

Fenerbahçe'nin yaklaşık 1.5 aydır transfer etmek için uğraştığı Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaşmıştı. Sevilla ise En-Nesyri'nin alternatifini buldu...

La Liga ekiplerinden Sevilla, Fenerbahçe ile anlaşan Youssef En-Nesyri’nin yerini Sardar Azmoun ile doldurmayı planlıyor.

Faslı golcünün yerini yine önemli bir golcü kazandırmak isteyen Endülüs ekibi, transferde önemli mesafe katetti. Sardar’ın da Sevilla seçeneğine son derece olumlu baktığı gelen haberler arasında.

Rubin Kazan, Rostov, Bayer Leverkusen ve Roma gibi takımlarda forma giyen Sardar Azmoun, kariyerinde 345 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu müsabakalarda 118 gol ve 52 asistlik performans sergiledi.

İsmi daha önce Fenerbahçe başta olmak üzere bazı Türk takımlarıyla anılan Azmoun'a "Türkiye'de oynar mısın?" sorusu soruldu. Yıldız isim de, "Ben Türkmen'im ve Türkçe biliyorum. Türkler'i çok seviyorum. Türkler benim canım. Ben Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Bana teklif vardı, biliyorum. İnşallah bir gün Fenerbahçe'de oynarım" ifadelerini kullanmıştı.