Dusan Tadic milli takım kariyerini noktaladı

Futbol Süper Lig Fenerbahçe Sırbistan Milli Futbol Takımı
Dusan Tadic milli takım kariyerini noktaladı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sırbistan Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, milli takım kariyerini noktaladığını açıkladı. Sosyal medya hesabından bir duyuru yapan 35 yaşındaki futbolcu; "Milli takım benim için her zaman bi aşk olmuştur. Vatan sevgisi, insan sevgisi, oyun sevgisi, rekabet, arkadaşlık... Birlikte çok şey yaşadık, sevinçler, üzüntüler, gülümsemeler, kan, mutluluk ve çok fazla ızdırap yaşandı. Hiçbir kulüp başarısızlığı milli takımdaki kadar acı veremez ama aynı zamanda hiçbir kulüp başarısı Sırbistan formasıyla elde edilen başarı kadar neşe getiremez."

"Milli takım arması için savaşmaktan her zaman büyük keyif aldım. Saha dışında da saha içinde de. Sırbistan'ı iki Dünya Kupası'nda, bir Avrupa Şampiyonası'nda ve Olimpiyat Oyunları'nda temsil etme ayrıcalığına sahip oldum."

"Milli takıma veda ediyorum ana bir gün yine orada olacağıma inanıyorum. Oyunculuk kariyerimin ardından futbolun içinde kalmak istiyorum ve eğer elinizden geliyorsa ülkenize hizmet etmekten daha iyi bir şey olamaz. Ailem ve arkadaşlarımla birlikte, tribünde veya ekran önünde her zaman Sırbistan'ın sadık bir taraftarı olacağım." ifadelerini kullandı.