Dursun Özbek'ten İbrahim Hacıosmanoğlu'na 'Okan Buruk ve Yunus Akgün' tepkisi

Galatasaray Dursun Özbek TFF
Dursun Özbek'ten İbrahim Hacıosmanoğlu'na 'Okan Buruk ve Yunus Akgün' tepkisi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun UEFA Başkanı Aleksander Ceferin onuruna verdiği yemeğe katılmayan Dursun Özbek 'Okan Buruk ve Yunus Akgün' tepkisi göstermekten geri kalmadı.

Galatasaray ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki gerilim iyice arttı. Sarı-kırmızılılar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yemeğini protesto etti.

DURSUN ÖZBEK'TEN 'OKAN BURUK VE YUNUS AKGÜN' TEPKİSİ

Hacıosmanoğlu dün, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin onuruna verdiği yemeğe Galatasaray Başkanı Dursun Özbek katılmadı. Kulüp başkanlarının da davetli olduğu yemeğe, TFF Başkanı’nın Okan Buruk hakkındaki açıklamaları ve son olarak Yunus Akgün’ün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi nedeniyle Özbek'in gitmediği belirtildi.

DURSUN ÖZBEK KARŞILADI AMA...

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün Galatasaray-Elfsborg maçını izlemek üzere Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ne geldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek; Ceferin ve Hacıosmanoğlu'nu stat girişinde karşıladı. Buna rağmen sarı-kırmızılıların tepkisi kesilmedi.

Yunus Akgün'ün sosyal medyasına koyduğu, "Adanmış hayatların umudu" isimli küfür içeren beste, bu kez dünkü maç öncesinde stadın içinde çalındı. Bu şekilde Yunus'a destek verildi.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın