Dursun Özbek Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun menajerine sarıldı: Bize kanat forvet bulun

Galatasaray
Dursun Özbek Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun menajerine sarıldı: Bize kanat forvet bulun

Zaha ve Kerem Aktürkoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanan, Yunus Akgün'den ise tam olarak istediği verimi alamayan Galatasaray yönetiminin William D’Avila'nın kapısını çalarak 24 yaşındaki Cyril Ngonge'yi istediği öğrenildi.

Galatasaray, ayrılıkları gündeme gelen Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu sonrası kanat transferi için çalışmalarını hızlandırdı.

FLUMİNENSE AİRAS İÇİN 18 MİLYON EURO İSTEDİ

Fluminense ile Jhon Arias için yapılan pazarlıklarda ilerleme sağlanamadı.

GALATASARAY'DAN NGONGE HAMLESİ

Galatasaray'ın, Napoli'nin gözden çıkardığı Cyril Ngonge için maliyet araştırmasına başladığı öğrenildi. İtalyan ekibi, geçen sezonun devre arasında 18 milyon Euro ödediği 24 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak gönderebilir.

Dursun Özbek Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun menajerine sarıldı: Bize kanat forvet bulun - Resim : 2

15 MAÇTA 1 GOL 1 ASİST YAPTI

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki Ngonge'nin Napoli ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor. Napoli'ye geçtiğimiz ocak ayında imza atan 24 yaşındaki futbolcu, İtalyan ekibinde çıktığı 15 maçta 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

NGONGE'NİN MENAJERİ TANIDIK!

Kongo asıllı Belçikalı futbolcunun menajerliğini William D'Avila ve Cenk Melih Yazıcı yapıyor. Bilindiği gibi aynı menajerler Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün gibi oyuncuların da haklarını elinde bulunduruyor. (Fanatik)