Dursun Özbek'ten yeni Belhanda transferi! PSG alt yapısından çıktı

Galatasaray
Dursun Özbek'ten yeni Belhanda transferi! PSG alt yapısından çıktı

Gabriel Sara'nın tam olarak 10 numara özelliklerine sahip olması Galatasaray yönetimini 8 numara transferinde harekete geçirdi. Torreira'nın partnerini arayan Okan Buruk'un Fransız futbolcuyu istediği öğrenilirken, Dursun Özbek'in bu transfer için Cenk Ergün'ü görevlendirdiği kaydedildi.

Young Boys karşısında şok bir yenilgi alan Galatasaray'da özellikle orta alanın merkezinde yaşanan sıkıntılar tekrardan gün yüzüne çıktı.

GALATASARAY İTALYA'DAN 8 NUMARA ARIYOR

Gabriel Sara'nın takıma dahil olmasına rağmen fiziksel problemlerini aşamayan Sarı-Kırmızılılar bu bölgeye yeni bir takviye daha yapmak için kolları sıvamış durumda. Savunma yönü güçlü, fiziksel özellikleri iyi seviyede olan isimlerle ilgilenen yönetimin rotasını İtalya'ya çevirdiği belirtiliyor.

MİLAN ADLİ'Yİ GALATASARAY'A VERMEYE HAZIR

İddialara göre menajerler, Milan'ın gözden çıkardığı Yacine Adli'yi Galatasaray'a önerdi. İtalyan kulübünün sezon planlamasında yer almayan Fransız futbolcuyu bonservisiyle veya kiralık olarak göndermeye hazır olduğu belirtiliyor. İtalyan basınına göre Adli, Suudi Arabistan ve Katar'dan gelen teklifleri geri çevirdi.

KARİYERİNE 5 BÜYÜK LİGDE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Kariyerini Avrupa'da sürdürmek isteyen 25 yaşındaki futbolcunun öncelikle 5 büyük ligde kalmak istediği ancak transfer penceresinin kapanmasına 1 hafta kaldığı için farklı opsiyonları da düşünebileceği belirtiliyor.

Dursun Özbek'ten yeni Belhanda transferi! PSG alt yapısından çıktı - Resim : 2

Milan'ın 2021 yılında Bordeaux'dan 8.7 milyon Euro'ya transfer ettiği Yacine Adli geçen sezon Serie A'da 24 maçta 1 gol, 2 asiste imza attı. Yıldız futbolcunun mevcut piyasa değeri 15 milyon Euro.