Dursun Özbek'e en büyük transfer kıyağını Uduokhai ve Berisha yaptı! Galatasaray 2 yıldızı bitirdi

Galatasaray
Dursun Özbek'e en büyük transfer kıyağını Uduokhai ve Berisha yaptı! Galatasaray 2 yıldızı bitirdi

Transferin son gününde Zalewski için Roma ile pazarlık masasına oturan Galatasaray yönetiminin 'B' planını devreye soktuğu öğrenildi. Sarı kırmızılı camiaya yakın gazetecilerden alınan bilgilere göre; Dursun Özbek ve kurmaylarının Freiburg'da oynayan Sallai ve Augsburg forması giyen Ruben Vargas için görüşmelere başladığı belirtildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Roma'dan Nicola Zalewski transferinde istediği sonucu alamayan Galatasaray, sol kanat takviyesi için rotayı son saatlerde Almanya'ya çevirdi.

GALATASARAY'DAN ROLAND SALLAİ SÜRPRİZİ

Sarı-kırmızılı yöneticilerin İtalya'dan Almanya'ya geçeceği ortaya çıkarken; Haluk Yürekli'nin iddiasına göre Freiburg'tan 27 yaşındaki Macar kanat oyuncusu Roland Sallai'yi transfer etmek için Galatasaraylı idareciler resmi girişimde bulundu.

6 MİLYON EURO + BONUS

Galatasaray, Rolland Sallai için Freiburg'a 6 Milyon € + bonuslar şeklinde resmi teklif yaptı. Kulüpler arasında görüşmeler hız kazandı.

İKİNCİ BOMBA RUBEN VARGAS

Son saatleri oldukça hareketi geçiren Galatasaray, Augsburg forması giyen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ruben Vargas için resmi teklif yaptı.

DURSUN ÖZBEK TARAFTARIN GÖNLÜNÜ ALMAK İSTİYOR

Öte yandan başkan Dursun Özbek ve yönetimin anlaşması halinde, sarı kırmızılıların Sallai ve Vargas'ı aynı anda transfer edebileceği öğrenildi. Ruben Vargas, bir dönem Fenerbahçe'de oynayan Mergim Berisha ve Augsburg'dan Beşiktaş'a transfer olan Uduokhai ile aynı takımda forma giydi. Yakın arkadaşlarından Galatasaray hakkında bilgi aldığı anlaşılan Vargas'ın sarı kırmızılı kulübe son derece sıcak baktığı anlaşıldı.