Dursun Özbek ne Barış Alper Yılmaz'dan vazgeçecek ne Davinson Sanchez'den

Galatasaray
Dursun Özbek ne Barış Alper Yılmaz'dan vazgeçecek ne Davinson Sanchez'den

Milli Takımları'nda oynadıkları futbolla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine giren Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez için 'kesinlikle satılmayacak' kararı alındı.

Bu sezon EURO 2024 ve Copa America'da başarılı performansları ile gündeme damga vuran Barış Alper Yılmaz ile Davinson Sanchez için Galatasaray yönetimi de taban fiyatını belirledi.

BARIŞ ALPER VE SANCHEZ 60 MİLYON EURO

A Milli Takım ile Almanya'da göz dolduran Barış Alper için sarı-kırmızılı yönetim, en az 35 milyon Euro (1 milyar 250 milyon TL) bekliyor. Copa America'da Uruguay'ı devirerek finale çıkan Kolombiya'nın formasını giyen ve son karşılaşmanın kilit ismi olan Davinson Sanchez'e de 25 milyon Euro (892 milyon TL) değer biçildi.

Dursun Özbek ne Barış Alper Yılmaz'dan vazgeçecek ne Davinson Sanchez'den - Resim : 2

Yönetim, Barış Alper- Sanchez ikilisinden tam 60 milyon Euro (2 milyar 141 milyon TL) gelir elde etmeyi düşünüyor.

SANCHEZ EVERTON'UN LİSTESİNDE

İki oyuncunun Premier Lig'den talipleri bulunuyor. Everton; Sanchez'e, Aston Villa da Barış Alper'e teklif hazırladı.

Dursun Özbek ne Barış Alper Yılmaz'dan vazgeçecek ne Davinson Sanchez'den - Resim : 3

Davinson, Uruguay'ı yarı finalde 1-0 yendikleri mücadeleye damgasını vurdu. Kolombiyalı stoper, takımın en fazla ikili mücadele kazanan ve en fazla top kapan ismi olurken, hava topunu hiç kaybetmedi.

DURSUN ÖZBEK: SATMIYORUZ KARDEŞİM

Geçtiğimiz günlerde bir canlı yayında Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez sorusunu yanıtlayan Dursun Özbek her iki futbolcuyu bırakmayacaklarını söyleyerek 'Biz elimizdeki kadroyu bozmayacağız, bu iki yıldızı da satmıyoruz kardeşim' ifadelerini kullanmıştı.

[Sabah]