Dursun Özbek Icardi'yi 10 milyon euroya transfer etti Jelert için 9 milyon euro verdi

Galatasaray
Dursun Özbek Icardi'yi 10 milyon euroya transfer etti Jelert için 9 milyon euro verdi

Yaz ayı transfer sezonunda 9 milyon euro karşılığında Kopenhag'tan alınan Elias Jelert'in kötü performans sarı kırmızılı camiada hayal kırıklığı yarattı.

Kasımpaşa önünde 3-0'lık üstünlüğünü koruyamayıp tarihi bir şok yaşayan Galatasaray'da maçın skora kadar tartışılan konulardan birisi de Elias Jelert oldu.

JELERT BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Sezon başında 9 milyon Euro karşılığında Kopenhag'dan transfer edilen ve sağ bekte yaşanan krizi bitirmesi beklenen 21 yaşındaki futbolcu şu ana kadar gösterdiği performansla çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

RAKAMLARI İÇ AÇICI DEĞİL

Galatasaray formasıyla 6'sı Süper Lig'de olmak üzere 9 karşılaşmaya çıkan Elias Jelert sadece 340 dakika sahada kalabilirken, sergilenen kötü oyun direkt rakamlara da yansıdı.

İKİ MÜCADELELERİ KAYBEDİYOR

Danimarkalı sağ bek bu 9 maçta ne hücumda ne savunmada varlık gösteremezken, rakip kaleye isabetli olmayan 1 şut gönderdi. Girdiği ikili mücadelelerin sadece yüzde 40'ını kazanabilen Jelert'in kaptığı top sayısı da 4'te kaldı.

ADAPTASYON SÜRECİ!

Son olarak Kasımpaşa önünde sağ bekte aksayınca Okan Buruk tarafından sol kanada gönderilen genç futbolcu yine beklentileri karşılayamadı. Ortaya çıkan tablo büyük bir tartışma yaratırken, taraftarların bir kısmı Jelert'le ilgili umudunu kesmiş durumda. Okan Buruk ise genç yıldızın henüz adaptasyon sürecini atlatamadığı görüşünde. (Takvim)