Dursun Özbek Mata ve Angelino olamasa bu transferi bitiremeyecekmiş! 3+1 yıllık imza

Galatasaray
Dursun Özbek Mata ve Angelino olamasa bu transferi bitiremeyecekmiş! 3+1 yıllık imza

Zaniolo, Köhn, Zaha, Tete, Emin Bayram ve Ross gibi oyuncularıyla yollarını ayıran; Ziyech, Dubois ve Sergio Oliveira'yla vedalaşmaya hazırlanan Galatasaray iki transferi bitirdi. Sarı kırmızılı eski futbolculardan Juan Mata ve Angelino'nun Dursun Özbek'e sağladığı kolaylık ise dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray, uzun süredir beklenen transferleri bitirmeye çok yaklaştı.

CİMBOM YOUNG BOYS'A ELENDİKTEN SONRA...

Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Young Boys'a elenerek eleştiri yağmuruna tutulan Galatasaray'da yönetim transferde gaza bastı.

HERMOSO GALATASARAY'DA

Galatasaray, Mario Hermoso ile anlaşma sağladı. Atletico Madrid'de tam 5 sezon forma giyen tecrübeli oyuncu ile Galatasaray, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 senelik sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Dursun Özbek Mata ve Angelino olamasa bu transferi bitiremeyecekmiş! 3+1 yıllık imza - Resim : 1

HERMOSO MATA VE ANGELİNO İLE GÖRÜŞTÜ

Bonservisi elinde olan Hermoso'nun yıllık ücreti ise imza parası da içinde olmak üzere toplam 4,5-5 milyon euro bandında olacak. İspanyol futbolcunun Galatasaray'a gelmeden önce Juan Mata ve Angelino ile görüştüğü, her iki yıldızın da sarı kırmızılı kulüp hakkında son derece olumlu ifadeler kullandığı ifade edildi.

ISMAIL JAKOBS TRANSFERİNDE MUTLU SON

Derrick Köhn'ün, Werder Bremen'e transferi sonrasında Cimbom'un yeni sol beki de İsmail Jakobs oldu. Sarı kırmızılıların 2 haftadır temaslarda bulunduğu Monaco'nun sol beki, 1 milyon avroluk ücret karşılığında Fransız ekibinden kiralandı.

25 yaşındaki Senegalli sol bekin satın alma opsiyonu ise 7,5 milyon avro olacak.