Carlo Ancelotti'nin Arda Güler planı ortaya çıktı! Resmi internet sitesinde dikkat çeken detay

Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti'nin Arda Güler planı ortaya çıktı! Resmi internet sitesinde dikkat çeken detay

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'i bu sezon daha çok orta sahada konumlandırmayı planlıyor.

Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'i kiralık olarak göndermek istememesinin ardından milli futbolcuya kadroda farklı bir görev verecek.

ARDA GÜLER PLANI

AS'ta yer alan habere göre Ancelotti; Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo, Kylian Mbappe ve Endrick'ten oluşan hücum hattına Arda Güler'i dahil etmedi. İtalyan teknik adamın milli futbolcuyu gelecek sezon daha çok orta sahada kullanmayı planladığı ortaya çıktı.

RESMİ İNTERNET SİTESİNDE ARDA DETAYI

Kulübün resmi internet sitesine göre Real Madrid'in hücum oyuncuları listesinde şu anda beş oyuncu yer alıyor: Mbappe, Vinicius, Rodrygo, Brahim ve Endrick.

AS'tan Manu de Juan'ın haberine göre Arda Güler, gelecek sezon Carlo Ancelotti'nin jokeri olacak. Ancelotti'nin Arda Güler'i daha çok iç orta saha gibi kullanması bekleniyor. Ayrıca milli futbolcu maçların yoğunluğuna göre sağ kanat ve forvet olarak da görev yapabilecek.

Carlo Ancelotti'nin Arda Güler planı ortaya çıktı! Resmi internet sitesinde dikkat çeken detay - Resim : 2

KROOS'UN GÖREVİ ARDA'YA

Toni Kroos'un futbolu bırakma kararı almasının ardından orta saha rotasyonunda bir kişi azalan Real Madrid'de Arda Güler'in Alman yıldızdan boşalan pozisyona geçmesi bekleniyor.

Ancelotti'nin Aurelien Tchouameni'yi bazı maçlarda stoper olarak kullanacak olmasının da Arda Güler kararında belirleyici olduğu belirtildi.

"ANCELOTTI BUNU ÖNCEDEN FARK ETTİ"

AS'ta yer alan haberde Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'deki yeteneği uzun süre önce fark ettiğini ve milli futbolcuyu hücum hattının her bölgesinde değerlendirme kararı aldığını okuyucularına aktardı.

Habere göre Ancelotti, Arda Güler ile özel bir görüşme yaparak orta saha rotasyonunda kendisini kullanabileceğini iletti.

Carlo Ancelotti'nin Arda Güler planı ortaya çıktı! Resmi internet sitesinde dikkat çeken detay - Resim : 4