Arda Güler, Real Madrid'in ABD kampı kadrosunda! Ancelotti'den sürpriz karar

Real Madrid Arda Güler
Arda Güler, Real Madrid'in ABD kampı kadrosunda! Ancelotti'den sürpriz karar

Real Madrid, dün takımla antrenmanlara başlayan Arda Güler'in ABD kamp kadrosuna dahil etti. Carlo Ancelotti bu sezon milli futbolcudan daha çok orta saha pozisyonunda faydalanacak.

A Milli Takım'la iyi bir Avrupa Şampiyonası geçiren Arda Güler, dün Real Madrid ile antrenmanlara başladı. Milli futbolcu Real Madridin ABD kamp kadrosunda yer alacak.

ARDA KAMP KADROSUNDA

Bugün ABD'ye hareket edecek olan Real Madrid kadrosunda kendine yer bulan Arda Güler için Carlo Ancelotti'nin bu sezon planları daha farklı olacak. İtalyan teknik adam, milli futbolcuyu daha çok orta saha pozisyonunda değerlendirecek.

Arda Güler, Real Madrid'in ABD kampı kadrosunda! Ancelotti'den sürpriz karar - Resim : 2

ARDA GÜLER İÇİN DEĞERLİ BİR TUR

İspanya'dan AS, "Değerli bir tur" bağlığıyla servis ettiği haberinde Arda Güler, Fran Garcia, Ceballos, Brahim ve Vallejo için ABD kampının önemine vurgu yaptı.

Haberde Arda Güler'in kendini orta sahada konumlandıracağı bilgisine de yer verilirken Ancelotti'nin sağ kanatta içe giren ve orta koridoru daha çok kullanan bir Arda Güler yaratma fikrinin olduğu okuyuculara aktarıldı.

Arda Güler, Real Madrid'in ABD kampı kadrosunda! Ancelotti'den sürpriz karar - Resim : 3

"AVRUPA'DA GELECEĞİ OLAN TÜRKİYE'NİN LİDERİ"

AS'ta yer alan haberde Arda'dan övgüyle bahsedildi. Milli futbolcu için "Eğlenceli Türkiye kadrosunun lideri" denildi.

Haberde Arda Güler için şu ifadeler kullanıldı:

440 dakikada 6 gol. Bir eli kalbinde diğer eli gökyüzünde. Yaz aylarında, Avrupa'da büyük geleceği olan eğlenceli Türkiye kadrosunun lideri. Ancelotti, sezonu muhteşem bitirirken sıfatları tüketti: “Özel yetenek”, “yetenek”

Birbirine bağlı üç sakatlık, başlangıcını sekteye uğrattı ve Ocak ayına kadar yeteneğini ortaya çıkarmaya başlayamadı. Her ne kadar rekabet daha da şiddetli olsa da Brahim örneğinde olduğu gibi, çeşitli sınırlamalara uyarlanması onun lehine bir durum.

Türkiye'de onu potansiyel Modric olarak tanımladılar ama Montella onu Almanya'da sahte dokuz olarak oynattı. Carletto'daki yeri orta saha oyuncusu ve orta koridorlara adım atmayı seven bir sağ kanat oyuncusuydu. Geçen sezon öncesi onun fiziksel çilesinin başlangıcıydı. Kurtuluşu buralarda araması gerekiyor.