Ciro Immobile haberleri | Son dakika Immobile Beşiktaş haberi

Ciro İmmobile Beşiktaş Juventus Lazio Borussia Dortmund
Ciro Immobile haberleri | Son dakika Immobile Beşiktaş haberi
Ciro Immobile haberleri

Ciro Immobile transfer haberi Türkiye'de oldukça büyük gündem yaratmıştı. Beşiktaş'ın Lazio'dan kadrosuna kattığı ve attığı gollerle taraftarın gönlünde taht kuran dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ciro Immobile ile ilgili tüm haberler futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Ciro Immobile son dakika gelişmelerine kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ciro Immobile, Türkiye'ye transferi ile tüm dünyada ve ülkemizde büyük heyecan yaratmıştı. Geçtiğimiz sezonu Lazio'da tamamlayan ve Beşiktaş'a transfer olan Ciro Immobile ile ilgili haberler futbolseverler tarafından merak ediliyor. Ciro Immobile son dakika gelişmelerine kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ciro Immobile haberleri | Son dakika Immobile Beşiktaş haberi - Resim : 1

CIRO IMMOBILE KİMDİR?

20 Şubat 1990 yılında Torre Annunziata, İtalya'da dünyaya gelmiştir. 185 cm boyundaki İmmobile, 57 kez İtalya Milli Takımı forması giymiştir. 3.80 Milyon euro piyasa değeri bulunan Ciro İmmobile, Beşiktaş forması giymektedir. İmmobile bu sezon 12 maç 11 gol kaydetmiştir. Salernitana'da futbola başlayan İmmobile, Juventus, Siena, Grosseto, Pescara, Genoa, Torino, Sevilla, Dortmund, Lazio gibi ekiplerde de forma giymiştir.

CIRO IMMOBILE HABERLERİ | SON DAKİKA IMMOBILE HABERİ - TIKLA