Beşiktaş'tan Yasin Özcan için Muleka + para teklifi!

Beşiktaş
Beşiktaş'tan Yasin Özcan için Muleka + para teklifi!

Hem sol stoper hem de sol bek bölgesinde oynamaya yeteneğine sahip olan ve Fenerbahçe'de top koşturan Oosterwolde'yi andıran Yasin Özcan için Beşiktaş görüşmelere başladı.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş, üst düzey transferlerin yanına, kaliteli yerlileri de katmak için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa’nın gelecek vaat eden ismi Yasin Özcan için girişimlere başladı.

AMARTEY MORENO VE OX'TAN KURTULMAYA ÇALIŞILIYOR

Yabancı kontenjanındaki fazlalık nedeniyle eli kolu bağlı olan ve Amartey, Montero ve Chamberlain’den kurtulmaya çalışan siyah-beyazlılar, bir yandan sayısal fazlalıktan kurtulmaya çalışırken, Yasin’i kadroya katabilmek için çalışmalarını hızlandırdı.

OOSTERWOLDE GİBİ HEM SOL BEK HEM SOL STOPER!

Henüz 18 yaşında olmasına rağmen, hem stoper hem de sol bekte verilen görevleri kusursuz olarak yerine getiren başarılı futbolcu için Kasımpaşa’nın kapısını çalan Beşiktaş Yönetimi’ne yüklü bir fatura çıktı. Lacivert-beyazlıların, Yasin için ilk etapta 7 milyon euro istediği, bunun düşürülmesi için çalışıldığı vurgulandı.

Beşiktaş'tan Yasin Özcan için Muleka + para teklifi! - Resim : 2

Kasımpaşa’nın diğer önerisi ise takas oldu. Yasin’i verip Muleka ile birlikte para almak isteyen lacivert-beyazlılara olumsuz yanıt verildi. Beşiktaş’ın Muleka’yı bırakmak istemediği dile getirildi.

Bu arada Amir Hadziahmetovic, Çaykur Rizespor ile anlaştı. (Milliyet)