Beşiktaş'ta gider 15 milyon euro gelir 1 milyon euro!

Beşiktaş
Beşiktaş'ta gider 15 milyon euro gelir 1 milyon euro!

Şu ana kadar sadece Muleka'nın transferinden 1 milyon euro kiralama ücreti alan Beşiktaş'ta gider 15 milyon euronun üzerinde...

Avrupa Ligi listesini UEFA'ya veren Kara Kartal, transfer çalışmalarının 13 Eylül'e kadar devam etmesini göz önünde bulundurarak lig için takviyelerine devam etme kararı aldı.

BEŞİKTAŞ'IN DERDİ SOL BEK

Daniel Amartey ve Oxlade Chamberlain'le yolları ayırmak için yoğun çaba sarf eden yönetim, hem bek hem de kanat hatları için girişimlerini sürdürüyor. Kulüp, Artur Masuaku'nun sol bek hattında neredeyse alternatifsiz olması sebebiyle bu bölgeyi güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi.

GİDER 15 MİLYON EURO GELİR 1 MİLYON EURO

Kara Kartal'da bu transfer döneminde takımdan gidenlerden gelir elde edilen tek isim Jackson Muleka oldu. Al Kholood'a transfer olan 24 yaşındaki forvet için 1 milyon Euro kiralama ücreti alındı. Takımı kümede kalırsa 1.5 milyon Euro da bonservis gelecek. Beşiktaş'ın bonservis gideri 15.6 milyon Euro olurken, gelir ise 1 milyon Euro'da kaldı.

MULEKA 15 GOL 3 ASİST YAPMIŞTI

Beşiktaş, Demokratik Kongolu oyuncu Muleka'yı 2022 yazında Standard Liege'den 3.3 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Beşiktaş forması altında 80 maça çıkan Muleka, 15 gol attı ve 3 asist yaptı. (Fanatik)