Beşiktaş'ta Aboubakar Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun gerisine düştü

Beşiktaş
Beşiktaş'ta Aboubakar Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun gerisine düştü

Yapılan transferlerle iyice gözden düşen ve takımdan ayrılması gündeme gelen Aboubakar'ın Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun arkasında bekleyeceği öğrenildi.

Beşiktaş'ta forma mücadelesi sürüyor. Ciro Immobile'nin gelişiyle Vincent Aboubakar gaza basmaya çalışsa da kimsenin gözüne giremedi.

ABOUBAKAR MUSTAFA HEKİMOĞLU'NUN ARKASINA DÜŞTÜ

Siyah-beyazlılarda geçen sezon birinci santrafor olarak sezona başlayan Kamerunlu futbolcu, artık Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun gerisine düştü. Hollandalı teknik adam santrforda Immobile ile yola başlayacak ve ardındaki ilk tercihi artık Kartal'ın 17'lik genç santrforu Mustafa olacak. 3. tercihin ise Jackson Muleka olarak değerlendirildiği kaydedildi.

Beşiktaş'ta Aboubakar Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun gerisine düştü - Resim : 2

ABOUBAKAR'DA BİR GELİŞME YOK

Muleka'ya Arap yarım adasından Al-Khoolod teklifte bulunurken ayrılık noktasında kararsız. Aboubakar'a da takımda forma giymesinin artık zor olduğu, ayrılmasının en doğru karar olacağı aktarıldı. Siyah-beyazlı ekip, 32 yaşındaki futbolcunun 3.1 milyon Euro olan garanti ücretinden kurtulmak istiyor. Ancak şu ana kadar kendisiyle yapılan görüşmelerden sonuç alınamadı. Transferin son gününe kadar Aboubakar ile yolları ayırmak için görüşmeler sürecek. (Sabah)