Beşiktaş Cenk Tosun ile yola devam edecek mi?

Beşiktaş Transfer Transfer Haberleri
Beşiktaş Cenk Tosun ile yola devam edecek mi?

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken diğer yandan sözleşmesinin sonuna gelen isimlerle görüşmeler yapılıyordu. Salih Uçan ile yeniden sözleşme imzalayan siyah-beyazlılar, Cenk Tosun konusunda ise kararsız kalmış durumda...

Beşiktaş'ta geleceği en çok merak edilen isimlerden birisi Cenk Tosun. Salih Uçan ile nikah tazeleyen Kara Kartal'da EURO 2024'te A Milli Takım ile birlikte olan Cenk konusunda henüz karar verilemiyor...

Beşiktaşlıların 'Tosun Paşa'sı geride kalan sezonda kariyerinin en kötü dönemlerinden birini geçirmiş, siyah-beyazlı tribünlerden kaptana çok fazla sitem ve eleştiri gelmişti.

Diğer taraftan Cenk Tosun da kendisine yapılan teklifi kabul etmemişti. Tecrübeli golcü, 30 haziranda Beşiktaş'a resmen veda edecek.

Ancak Beşiktaşlı yöneticilerin grubun son maçında Milli Takım'da Çekya'ya karşı ağları havalandıran Cenk ile son kez müzakere etme eğilimi olduğu belirtildi. Diğer taraftan iddialara göre, yerli oyuncu havuzundaki en tecrübeli ve kariyerli santrfor olarak gösterilen Cenk Tosun ile ilgili Van Bronckhorst'un görüşü istenecek. Hollandalının Cenk'e olumlu baktığı biliyor. Cenk Tosun'un ise pek çok talibi var.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 47 resmi maça çıkan Cenk Tosun bu karşılaşmalarda 11 gol, 8 asistlik skor katkısı sağladı.