Beşiktaş Avrupa Ligi'nde seri başı mı? Rakibi kim? Kura çekimi ne zaman? Tüm detaylar...

Futbol Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi
Beşiktaş Avrupa Ligi'nde seri başı mı? Rakibi kim? Kura çekimi ne zaman? Tüm detaylar...

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. tur eşleşmeleri bugün gerçekleştirilen kura çekimi ile belli olurken, turnuvaya play-off turunda dahil olacak olan Beşiktaş'ın rakibi ve seri başı olup olmadığı merak ediliyor. Beşiktaş Avrupa Ligi'nde seri başı mı? Beşiktaş nasıl seri başı olur? İşte kura tarihi ve detaylar

Geçen sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu olarak tamamlamayan ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanan Beşiktaş, turnuvada grup aşamasına kalabilmek için play-off turunda mücadele edecek. Siyah-beyazlı temsilcimizi seri başı olmaması durumunda zorlu rakipler bekliyor. Peki Beşiktaş Avrupa Ligi'nde seri başı mı? Beşiktaş Avrupa Ligi play-off turunda nasıl seri başı olur? Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kimler? İşte tüm soruların cevapları...

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Ciro Immobile

BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ'NDE NASIL SERİ BAŞI OLUR?

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde seri başı olabilmesi için puan olarak önünde yer alan üç takımın elenmesi gerekiyor.

Avrupa Ligi ön elemelerinde mücadele eden Beşiktaş'tan daha yüksek puana sahip Ajax, Braga, Molde, Ludogorets ve Sheriff'ten üçünün elenmesi halinde siyah-beyazlılar, kura çekimine seri başı olarak girecek.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ KİMLER?

Beşiktaş'ın seribaşı olması halinde muhtemel rakipleri Rijeka, Cercle Brugge, HJK Helsinki, FCSB, Klaksvik, Shamrock Rovers, Lincoln Red Imps, The New Saints, Hearts veya Backa Topola olacak.

BEŞİKTAŞ SERİ BAŞI OLAMAZSA...

Kara Kartal, Avrupa Ligi kupa çekimine seribaşı olarak katılamazsa bu kez Ajax, Braga, LASK, Molde, Viktoria Plzen, Ludogorets, Midtjylland, Partizan, Sparta Prag, Sheriff, Anderlecht, Malmö veya APOEL ile muhtemelen rakip olacak.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Rafa Silva

BEŞİKTAŞ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi, 5 Ağustos 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Turnuvaya bu turdan dahil olacak olan siyah-beyazlıların play-off'taki rakibi de kura çekiminde belli olacak.

BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN?

Siyah-beyazlı temsilimiz, play-off turunda ilk maçına 22 Ağustos 2024'te çıkacak. Rövanş karşılaşması ise 29 Ağustos 2024'te oynanacak.