Bayern'de Sacha Boey şaşkınlığı! Aynı kaderi yaşadı...

Futbol Bayern Münih Bundesliga
Bayern'de Sacha Boey şaşkınlığı! Aynı kaderi yaşadı...

Galatasaray'dan rekor bonservis bedeliyle gittiği Bayern Münih'te üst üste sakatlıklar yaşayan ve eski teknik direktör Thomas Tuchel'den formayı alamayan Sacha Boey, Vincent Kompany'yi etkilemeyi başardı. Fransız sağ bek, Galatasaray'da da sonradan form tutmuş ve ilk 11'in değişmezi olmuştu.

Galatasaray'ın 2021 yılında Rennes'den renklerine bağladığı Sacha Boey, sergilediği performansla kısa sürede Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmişti. Fransız sağ bek, sarı-kırmızılı takımdaki etkileyici performansının ödülünü geçen kış aldı. Sacha Boey, 30 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Bayern Münih'e gitti.

TUCHEL, BOEY'E GÜVENMEDİ

Sacha Boey, geçtiğimiz sezon Bayern Münih'e transfer olduktan sonra şanssızlıkların kurbanı oldu. İki kez sakatlık yaşayan 23 yaşındaki sağ bek oyuncusu, Almanya kariyerine bu yüzden pek de iyi başlayamadı. Bayern Münih'in eski teknik direktörü Thomas Tuchel, Sacha Boey'den geçen sezon çok fazla etkilenmedi. Alman hoca, Fransız sağ bek oyuncusunu hazır olduğu zamanlarda bile yedek bıraktı.

Galatasaray'dan rekor bonservis ücretiyle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, geçen sezon yalnızca iki maçta forma giyebildi. Fransız oyuncu, sadece Bayer Leverkusen ve Mönchengladbach karşılaşmalarında süre alabildi.

Bayern'de Sacha Boey şaşkınlığı! Aynı kaderi yaşadı... - Resim : 2

SACHA BOEY KOMPANY'Yİ ETKİLEDİ

Bayern Münih ile Thomas Tuchel, geçen sezon yollarını ayırdı. Bu değişiklik, Tuchel'e kendisini gösterememiş olan Sacha Boey'nin umutlarını da yeşertti. Şimdi ise Almanya'nın popüler gazetesi BILD, Sacha Boey ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Gazetede yer alan haberde Bayern Münih Teknik Direktörü Vincent Kompany'nin, Boey ile ilgili görüşlerine yer verildi.

BILD'de yer alan haberde sezon öncesi hazırlık kampında 3 futbolcunun, Kompany'nin dikkatini çektiği ve bu 3 yıldızın önünün açık olduğu vurgulandı. Bu oyunculardan birinin Sacha Boey olduğu yazıldı. Galatasaray'ın eski yıldızının, performansıyla Kompany'yi etkilediği bildirildi.

(Fanatik)