Bayern Münih Joao Palhinha'yı açıkladı: 50 milyon euro!

Transfer Bayern Münih EURO 2024 Portekiz Milli Futbol Takımı
Bayern Münih Joao Palhinha'yı açıkladı: 50 milyon euro!

Alman devi Bayern Münih, daha önceden anlaşmaya vardığı ve duyurmak için EURO 2024'ün bitmesini beklediği Joao Palhinha'yı açıkladı.

Bayern Münih, 29 yaşındaki Portekizli orta saha Joao Palhinha'yı İngiltere Premier Ligi ekibi Fulham'dan transfer etti. Portekiz milli takımının futbolcusu, 30 Haziran 2028'e kadar Alman deviyle sözleşme imzaladı.

Bu transfer için Bayern'in İngiliz ekibine 50 milyon euro + bonuslar vereceği iddia ediliyor.

Bayern yöneticisi Max Eberl, "Joao Palhinha geçen yaz zaten talep ediliyordu. Temasın asla kopmaması önemliydi. Joao, Bayern'e katılmayı çok istiyordu ve böyle oyunculara ihtiyacımız var. Bu, geleceğimiz için önemli bir yapı taşı. Özellikle Avrupa Şampiyonası'nda, büyük sahnede güçlü yönlerini tekrar kanıtladı ve genel olarak çok fazla deneyim getiriyor, çünkü zaten bir Avrupa Şampiyonası ve bir Dünya Kupası oynadı ve Portekiz ve İngiltere liglerinde yaklaşık 300 rekabetçi maç oynadı. Bize merkezde daha da fazla istikrar sağlayacak." dedi.

Joao Palhinha: "Bu hayatımın en mutlu günlerinden biri. Şu anda Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birinde oynuyorum, bu yüzden bu benim için bir rüyanın gerçekleşmesi ve bununla gurur duyuyorum. Allianz Arena'daki atmosferi ve taraftarları sabırsızlıkla bekliyorum. Bayern ile başarıyı kutlamak, şampiyonluklar kazanmak istiyorum ve bunun için her şeyimi vereceğim." dedi.