Başakşehir-Iberia Tiflis saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Iberia Tiflis muhtemel 11'ler...

Futbol Konferans Ligi Başakşehir
Başakşehir-Iberia Tiflis saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Iberia Tiflis muhtemel 11'ler...

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu'ndaki temsilcimiz Başakşehir, Iberia Tiflis'i konuk ediyor. İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Başakşehir, tur için sahaya çıkıyor. Peki Başakşehir-Iberia Tiflis maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler ve tüm detaylar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, 3. Eleme Turu rövanş maçında Gürcistan ekibi Iberia Tiflis'i ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan ilk maçta rakibini deplasmanda 1-0 mağlup eden Başakşehir, Gürcü ekibini İstanbul'da da yenerek adını UEFA Konferans Ligi Play-off turuna yazdırmak istiyor.

AVRUPA'DA TÜM MAÇLARINI KAZANDI

UEFA Konferans Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Rams Başakşehir, 2. Eleme Turu'nda karşılaştığı San Marino temsilcisi La Fiorita'yı 6-1 ve 4-0'lık skorlarla yenerek 3. Eleme Turu'nda Iberia Tiflis'in rakibi oldu. Gürcistan temsilcisini de deplasmanda oynanan ilk maçta 1-0 mağlup eden turuncu-lacivertliler, bu akşam da kazanarak yoluna 4'te 4 ile devam etmek istiyor.

BAŞAKŞEHİR NASIL TUR ATLAR?

Gürcistan deplasmandan avantajlı skorla dönen Başakşehir, bu akşamki maçtan çıkacak her türlü beraberlik ve galibiyet sonucunda adını UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'na yazdıracak ve St. Patrick's Athletic-Sabah eşleşmesinin galibiyle rakip olacak. İstanbul ekibinin tek farklı mağlubiyetinde ise turu geçen takım uzatmalarda belli olacak. Iberia Tiflis'in 2 ve daha farklı galibiyetlerinde ise Başakşehir Avrupa'ya veda edecek.

BAŞAKŞEHİR - IBERIA TİFLİS MUHTEMEL 11'LER

Başakşehir: Muhammed, Duarte, Ba, Opoku, Ömer Ali, Kemen, Berkay, Deniz, Pelkas, Davidson, Piatek

Iberia Tiflis: Makaridze, Kapanadze, Agyakwa, Jgerenaia, Jinjolava, Kardava, Nonikashvili, Kokhreidze, Tabatadze, Mamageishvili, Sylla

BAŞAKŞEHİR-IBERIA TİFLİS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu
BAŞAKŞEHİR-IBERIA TİFLİS
TARİH: 15 Ağustos 2024 Perşembe
SAAT: 20.45
STAT: Fatih Terim Stadyumu
CANLI YAYIN: TRT Spor
CANLI ANLATIM: Kontraspor.com
HAKEM: Pawel Raczkowski (Polonya)

Başakşehir-Iberia Tiflis saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Iberia Tiflis muhtemel 11'ler... - Resim : 2