Aston Villa ile Fenerbahçe arasında Joao Felix savaşı çıktı!

Fenerbahçe Aston Villa
Aston Villa ile Fenerbahçe arasında Joao Felix savaşı çıktı!

2019 yılında 127 milyon euro karşılığında Benfica'dan Atletico Madrid'e transfer olan, daha sonra Barcelona'ya kiralık olarak gönderilen Joao Felix için Fenerbahçe devreye girdi.

Hücum hattında daha dinamik ve genç bir oyuncu grubuyla çalışmak isteyen teknik direktör Jose Mourinho'nun yönlendirmeleriyle transferlerini gerçekleştiren Fenerbahçe için sürpriz bir isim yazıldı.

FENERBAHÇE JOAO FELİX İÇİN ASTON VİLLA İLE YARIŞ HALİNDE

İspanyol basınından Mundo Deportivo, geçen sezonu Barcelona'da kiralık geçiren ve opsiyonu kullanılmayan Joao Felix için en ciddi taliplerden birinin Fenerbahçe olduğunu yazdı. Habere göre Sarı-Lacivertliler, 24 yaşındaki 'on numara' için Premier Lig ekibi Aston Villa ile birlikte en ciddi talip konumunda.

Aston Villa ile Fenerbahçe arasında Joao Felix savaşı çıktı! - Resim : 2

Haberin detayında; Joao Felix'in kiralık oynadığı Barcelona'da gelecek sezonlar için istenmediği ve Atletico Madrid'in de oyuncunun yüksek maaşından kurtulmak istediği yazıldı.

127 MİLYON 200 BİN EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

24 yaşındaki hücum oyuncusunun en ciddi taliplerinin ise Jose Mourinho faktörüyle birlikte Fenerbahçe ve İngiltere Premier Lig'de son sezonlarda güçlü transferlere imza atan Aston Villa olduğu belirtildi. Benfica altyapısında yetişen Joao Felix, 2019'da 127 milyon 200 bin euro bonservis bedeliyle Atletico Madrid'e transfer olmuştu. (Akşam)